Szintén zenész. Akkor már ne is hívjam őket? :D Másik botrány: idén az eddigi hosszúságú könyvem helyett rövidebbet mutat. Kurvárra morcos vagyok, mert ez minden csak nem szolgáltatás!
10.10 után várakozó státuszba kerültek a tranzakcióim, addig működött. Azóta nem mozdul. Telefon azt közölték hiba van, 20 percen belül megoldódik. azóta 50 perc telt el, és semmi nem történik.
Sziasztok, az Erste NetBroker-rel lehet "Euronext Amsterdam" tőzsdéről is részvényt venni? Itt (http://ersteinvestment.hu/hu/netbroker.html) nem írják, de lehet ez nem a teljes lista?
Akkor mit kell erre használni? Jó lenne banki háttérrel, továbbá legyen asztala ungarisztánban is, hogy szükség esetén bemehessek verni (kizárólag asztalt).
Az ERSTE a hasznod jelentős részét lenyúlja. Áttételes ETF pozi nyitás/zárás költsége minimum 20+20=40USD !!! (11.600Ft). Gondolj bele: napi 5 trade költsége 5*11.600=58.000Ft!!! A rendszer lomha, sokszor behal. A termékek jelentős részét nem engedik shortolni. Komolytalan, lehúzós társaság.
Most akarok számlát nyitni. ETF-ekre mennyire jó az ERSTE? Ki fogom tépni közben a hajam? A Randomhoz nem mennék, nekem kell a banki háttér, randomékat már az MNB is piszkálta, ha jól tudom.
Tavaly megszüntettem a drága Netbrokert a náthába, már csak a randomnál kötök. Az okos erste lecsúszott több 100 ezer jutalékról meg plusz a számlapénzről.
végül is 1 óra 30 perc alatt sikerült "megoldani" a problémát...más kérdés, hogy azóta a pozíciók megváltoztak.....biztosan nem zavarta az Erstéseket, az ügyfeleik nem tudtak üzleteket kötni...végül is nem értünk vannak......csak a haszonért... sztem pápá Erste broki...semmi kedvem nincs majd egy "pörgős" napon a rendszer miatt veszteségeket szenvedni....
megértem a rekord éves ERSTE haszont és gratula...de azért kellene egy atomóra biztos rendszer is nem ?! SMS hiányában minimum kb. 15-20 perce nem lehet üzletet kötni....persze "nem erőszak a disznótor" max. nem kötök semmit vagy átmegyek máshoz...
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!