Nem számít a banki háttér, sőt hátrány, hiszen ők azért nem fejlesztenek mert nem ebből jön a bevétel jelentős része. Saxo Bank és Interactive Brokers közül melyik korrektebb az ügyféllel, gondolom vágod h az IB, hiába a Saxo banki háttér, az IB saját tőkéje 10mrd $! A Random egy transzparens cég, 2021-ben már tőzsdén lesz, a személyi kérdések miatt megbízható. Az OTP Alapkezelő elnöke is tulaj, aki korábban a KBC Equitast vezette, majd a Random Capitalt, volt oka váltani, hiszen Brüsszelből diktáltak a belgák, nem volt mozgástér, szóval nézz utána ki Dr Tóth Nándor!
emailt kell írni az info inve......-re, annak nyoma van és válaszolnak! Persze kiokosítanak, hogy mit kell tenned a gépen, de akkor se lesz jó! Aztán a sokadik email után,(3 hónap) ráküldtek egy frissítést a rendszerre és láss csodát, egyből jó lett! (rövid ideig) 🤣🤣 December óta ez megy.....! Amikor telefonom jeleztem, akkor azt mondták, máshol nincs probléma, nem jelezték! Akkor olvassanak bele a fórumba mondtam! Küldjek fotót! Azóta csak email és fotó!!! Persze, ha csak én jelzek, akkor nem lépnek! Egy fecske nem .......
Voltam bent személyesen múlhéten. Azt mondták hívjam fel a központot🙈. Felhívtam 3x10 perc ebből kB. 4perc volt a beszélgetés. A többi zene hallgatás😶. Azt mondták minden jó nálunk! Ma írok egy e mailt de szerintem sok értelme nincs neki. (amúgy van képernyő fotóm) ☹️
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!