Csak a Randomnál kössetek Ti is! Én már 10 éve Random ügyfél vagyok, sokáig mellette volt számlám a kbc és erstenél is, végül megszüntettem mind2-t, minek fizessek feleslegesen számlavezetési díjat.
Erstét ott kell hagyni, méregdrága és nincs 20 sávos realtime, ami a Randomnál nagyszerű. Erste egy inkorrekt szolgáltató, nap mint nap tapasztaljuk évek óta h a Random sokkal jobb, ügyfélbarátabb, a platformjai is több infót szolgáltatnak, különösen a Randi.
nálam jó. nekem más a gondom. hétfőig a megbízások beadása igen gördülékenyen ment, azóta viszont a rögzítés gomb megnyomása után 5-10 mp-ig is gondolkodik, mire történik valami
Engem is felhivtak miután helyreallt minden. A BÉT oldalán volt a gebasz, és amiatt nincs 5-ös nel nagyobb könyv. Ez a duma amit persze nem hiszek el. Mert más szolgáltatónal pl a randomnal miért is működik akkor minden? A válasz egyértelmű. A következő beszélgetés sokkal kellemetlenebb lesz. Nem vagyok nagy ügyfél de azért mégis illene valamit adni lassan cserébe hogy ezt nyelem.
Szóljatok már ha újra elmennek a megbízások. Ami bent van nem tudom visszavonni sem, így ha teljesül kezdek is számolni mennyivel jönnek nekem ahhoz képest amikor a tranzakciót végre akartam hajtani. köszi!
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!