Neked nem mind1,hogy ki hogyan égeti a tőzsdén a sajat pénzét?Minek foglalkozol olyan papírral ami szted kuka.Ezt magyarázd meg.Az elmúlt egy évben esett a papír,Eddig nem zavart ? Most hirtelen az elmúlt időszakban meg ra repültek mint kegy a szarra.miert?tudszezekre értelmeset választ adni.sztem nem fogsz tudni.En leírtam hogy halistennek állok úgy anyagilag ,hogy pont leszarom ha az Ehep pénzt elbukom.Megsem fogom érezni.
Mit foglalkozol vele? Szeretsz hergelni másokat, hogy figyeljen rád valaki és veled foglalkozzanak? Mert ezen kívül zéró értelme van annak amit csinálsz.
A kolléga köt belém rendszeresen személyeskedve. Én amúgy a helyetekben inkább halkan venném tudomásul, hogy egy pénzetemetőbe ültettek be. De nem, hanem nekem estek, mert leírom, hogy ez egy jövő nélküli papír. Mikor 3-4k közt mindenki csoda jövőképeket festett mindenki, azzal nem volt baj, ugye? Ám láthatóan nem jött be, pedig már ott is jeleztem, hogy ez egy beültetős papír, persze megkaptam ott is a magamét... Most itt 2k-nál is az a hülyeség, amit én mondok, aztán 1.5k-nál és az alatt is én leszek a megtestesült gonosz.
Én nem mondtam soha, hogy te kötögeted. A saját beírásaimmal szembesíts ha kérhetem. Szerintem nincs papírod, csak perverz módon szeretsz károgni hol itt, hol ott. EHEP nem tudom miért került a kiválasztott papírok közé, de nem is igazán érdekel. A rosszindulatú és kárörvendő embereket meg sosem értettem. Tegyük fel, hogy a kolléga jelen állás szerint valóban 50% mínuszban van, neked meg örömet okoz itt erről irkálni? Ettől ugyebár neked se több, se kevesebb. Akkor?
Ez nagyban függ attól, hogy tényleg van-e terve, meg van-e mit a parkettre aprítania. :) Amennyiben van terve, akkor ha a DVG-t kipenderíti, a kisbüfiket pedig tömegesen az eladói oldalra csábítja valamilyen fondorlatos módon, akkor ugyanolyan rakétát ácsolhat, mint korábban. Ha pedig nincs terve (ami kétségtelenül ugyanúgy lehetséges jelen pillanatban), akkor értelemszerűen a fenti megállapítás nem állja meg a helyét. Ettől függetlenül nem hiszem, hogy KF ne tudta volna, hogy a DVG haszonleső (amit nem feltétlenül megvetésből írok, inkább tárgyilagosan), feltőkésíteni nem fogja a DVG a céget, illetve ha volt terve Fecónak, abban valószínűleg nem szerepelt a DVG.
Nem hiszem, h KF elégetne 30 misit, hisz ő is pontosan tudja, hogy semmi koncepciója nincs. Nyert egy szépet, lehet volt is valami terv, ami besült, de abból a pénzből sztem inkább vesz egy kis kecót Pesten, annak van értelme, egy szakadó forgalom nélküli részvényt feltőkésíteni meg nem nagyon.
Segítek neked értelmezni, pont ezt írtam, hogy arra halad a dolog, hogy forgalom nélküli halott papír lesz, már senki nem fog beállni a vevőire, nem lesz kire dobálni, venni meg a kutya sem veszi már most sem. Lesz mikor ezt a mai forgalmat majd visszasírod.
Kis Fecónak valószínűleg lesz még 30 milliója idén, hogy feltőkésítse, a DVG meg hamarabb el fogja adni a papírjait, mint hogy újabb tőkeemelésre lenne szükség (ami 1 év múlva lenne esedékes).
Nyilván kell vevő, nem is értem, anélkül hogy lehetne kötés? Az adták azt jelenti, hogy a vevői oldalon állókra dobálták rá. Ha veszik az meg azt, hogy az eladói oldalon állóktól veszik meg. Ma azt láthattuk, ahogy a vevői oldalon állókra dobálták, a végén meg jött egy pár darabos vevő, de az sem volt elég, hogy ne legyen piros. Nem fest szépen a helyzet, DVG is kivár már, valszeg alvó papírt csinálnak belőle 1500 körüli árfolyamon, null forgalommal. Ez addig tart, míg DVG be nem adja a derekát, vagy az újbóli feltőkésítés hiányában ki nem vezetik.
Nem tudom mit szidsz de kényszer képzeled van ha azt gondolod en bármit is felhúztam.Nincs szükségem ilyen kicsinyes dolgokra.De nagyon jókat mosolygok rajtad😂😂😂
Amikor beírtam ott állt, hogy pár darabbal felhúztad a te dolgod, de alapjáraton ma is csak adták... A lúzer meg szerintem te vagy, mivel lassan feleztél EHEP-ben ;)
Erősödő EHEP
10 501 1295 63
115 500 1500 72
20000 1 1700 70
vehetne már valaki 1100ft ról egy pár darabot.