Ha ez átmegy a 3000-en akkor az vételi jelzés,onnan egyenes út a 4k és onnan az 5k. Nézd már meg, hogy kb 8millával 2700-re lehetne húzni! Kíváncsi vagyok,hogy betartod e majd a szavad..
Attól függ mihez képest nézed a mozgást. Pl Akkoban tavaly ahhoz képest, ahogy mondtam, h túlértékelt, nem sokkal van feljebb. Meg ugye 270 is volt azóta. Szóval lehet mondani, h mikor 270-470 emelkedett hol voltam, de az eredeti szinthez képest, ahol én kritikával voltam, ez nem emelkedés. Itt meg ugye nehéz nem esős napot kifogni. De a kollégának a 3.7k-s pakkjára mondtam, h kár volt érte, szóval ha innen felrántják 3k-ra, akkor hiába kiabáljátok, hogy miért hallgatok, mert a 3.7-hez még az is mínusz. Ha tud majd egy 4.5-5k-t ez a papír, akkor azt mondom tévedtem. És akkor is fogok írni.
Az a legnagyobb probléma a valóságoddal, illetve a hitelességeddel, hogy Te csak akkor jelensz meg a "számodra érdekes" topikokban, amikor a részvényárak mozgása Téged igazol, és mondhatod, hogy Te megmondtad. Olyankor aztán hatalmas az arcz, hisz Te mindenhez is értesz, majd amikor az adott papír emelkedik, akkor mit ad Isten, hirtelen felszívódsz, és lapítasz nagy erökkel…. Hogy van ez? :)
Nektek semmi nem jó?Ha van forgalom akkor genereálás megy,ha nincs akkor érdektelen a papír nincs vevő stb..Borzalmasan szánalmas amit itt magocskával leadtok.Inkább lebeszélés helyett vegyetek bele :)
Sajnálom. Emlékezz vissza már korábban jeleztem neked, hogy ez gáz. Mikor a Futurt saraztad. Na az sem semmi papír, de ott legalább van mozgás, lehet benne kereskedni meg keresni is. De itt csak lefele vezet az út, csak adják, nincs egy csapat mögötte. :(
Valszeg azok csak puffer vevők. Pár napja még 2300on lehetett volna ezrével adni, vagyis az volt a látszat. De valójában nem veszi senki, pár hígító kisbüfire tudják rádobni, akik kozmetikázni próbálják az 5k+-os bekerüket. KF meg a DVG meg jót mosolyog minden rájuk sózott darab után.
Erősödő EHEP
10 501 1295 63
115 500 1500 72
20000 1 1700 70
vehetne már valaki 1100ft ról egy pár darabot.