Szeretsz veszélyesen élni. Vettél olyan papírból amit a nagyfőnök 250ftért vett? 😂 és ilyen árfolyamnál még megvan? Döntsd már el h aggódsz vagy tartod a papírt.
Ha normálisan tradelhető papírt akarnak csinálni, akkor kezdésnek minimum kellene 5-10 millió db papír. 10 vagy 20-as split szerintem ideális lehetne indulásnak. De szerintem ezt ők már pontosan tudják,h mit hogyan. Nincs ebben a papírban semmi véletlen, csak úgy tűnik. Az sem véletlen, h a tőkehelyreállítást pont visszaállításra sikerült rendezni.
Eléggé nagy a kockázat benne. Ha valaki ki akarna szállni belőle azt nagyon nehezen tehetné meg. Jó lenne egy splittelés. Mennyi lehetne a jó 10-20-30???
Én még meg is lepődtem... KF odatette, ahol jó neki. Letehette volna 5k-ra is, ha olyan évvégi záró felelt volna meg neki. Ezek szerint ez a 9k környéki szint évvégi zárónak is jó számára. Ne felejtsétek el, h van önkormányzati tulajdonban is papír, ahol 500 ft körül szerepelt a könyvekben a tavalyi záró miatt és KF-nek remélhetőleg van kivásárlási szándéka is a DVG felé. Így azért nagy dolog, h megfelelt mindenkinek ez a szint. Szerintem öröm. EHEP továbbra is befektetés, nem trade papír, így is kell kezelni! BUÉK!!!!
Nagy ügy. A -3% egy ilyen volatilis piacon, ahol 10%-ok is bőven előfordulhatnak., egyáltalán nem rendkívüli. Ráadásul 2-3 aukcióból nem lehet messzemenő következtetéseket tenni.
Erősödő EHEP
10 501 1295 63
115 500 1500 72
20000 1 1700 70
vehetne már valaki 1100ft ról egy pár darabot.