Persze, egyértelmű. Már a hívő topicban is nyílnak a szemek, ezerre várják a héten. A képlet, DVG, KF és a hívők együtt szórják. Szép ez a harmónia, csak minden kicsi bukja vele a pénzét. De persze engem néztek hülyének, mikor előre megmondtam, h átverés. Na de most jöhetnek mea culpázni.
Több százezer papír vár arra, hogy piacra szórják. Mégis mit lehet várni az árfolyamtól? Minden szárnyal, ez szakad. Igaz, a tőzsde a jövőt árazza, ami ennek a papírnak nincs.
Gyá!! 1400 az EHEP. Szanaszét verik, nem csoda nincs deal, nincs jövőkép, nincs vagyon, csak rendezetlen tőkehelyzet. Sajnálom a kisbüfiket, 3-4ks átalagokkal brutálisat buktak eddig is, ha meg jön a kivezetés, akkor mindent. Csepel2.0? :( Szomorú ez a BÉT!
Jött egy komoly kérdés, hogy ki mit vár a kgy után, ez volt a válasz... Persze lehet mondani, h poén, de azért elég kiábrándultság szagú már ez a történet. Pedig még engem is meglepett, hogy micsoda kgy pontokkal rukkolt elő KF, lehet mégsem hagyja, h kivezessék a papírt? De lehet a régóta figyelők már tudnak valamit, ha csődről, kivezetésről beszélnek ennek ellenére.
Na, sok idő kellett hozzá, de az eddig legnagyobb hívők is csődöt, meg kivezetést prognosztizálnak a másik topicban. Jó reggelt, ezt már hónapokkal ezelőtt lehetett látni!!!
Az ide betett tőkére gondoltam. Más, ha valaki valahol átmenetileg bukóban van, de itt 10król most 1.5k és hamarosan jöhet a kivezetés. Szomorú, hogy úgy tűnik, hogy KF ahelyett, hogy egy kis munkával keresne valami befektetőt, valszeg a pár száz ft-os pappereken realizált nyerővel fogja, lelép, és röhög a markába.
Ma ezret hajingáltak. KF nem jelentkezett, hogy tőkésítene, gyanúsan lelépett ő már, a kicsiket hagyja veszni. Mondjuk kíváncsi lennék, hogy egy ilyen tőzsdei lépés jogilag teljesen okés? Lehet azért volt a 6k-ig felrántás, hogy fedezze magát, hogy aki akart kiszállhatott nyerőben, ő nem károsította meg a teljes tőkéjüket bebukó kisbüfiket. Bravúros!
Na, ma két 900as eladás, szépen verik befele. Persze jött egy egy db-os Marinéni, hogy mentse a boltot. :D KF meg már szerintem azt is elfelejtette, hogy vett egy Nyrt-t, és éli világát a kivett lóvéból. Megindult az utolsó felvonás, a kgy-n kiderül, hogy a sok itt kukorékoló mind bebukta az összes ide tett tőkéjét, mert nem lesz ismét feltőkésítve a cég. Megmondtam hogy átverés? Meg.
KF még ahhoz is szerencsétlen, h üzletet csináljon egy tőzsdei vázból, hanem kivezetteti, egy szimpla útszéli Mari bácsi, aki jól megszedte magát a kisbüfiken. Meg kell hagyni, ügyes fiú, csak a sok részvényes a buli rossz oldalán állnak.
Lassan lekapcsokhatja az utolsó a villanyt, nemsokára elfogy a pénz, amit KF betolt, többet nem fog. Azaz elkülönített kategória, majd kivezetés. Szép volt, jó volt, köszönöm ennyi. De persze én kaptam a jelzőket, mikor jeleztem, h vége a dalnak.
Félreértelmezhető így, ha odateszi a szavazati jogot elé, akkor azt kellene írni. Ha nem teszi oda, akkor a részvények db számát. Mivel 621.512 db szavazati jog van, de csak 529.712 db részvény.
tenyleg igazad van de mind1 mert a vegen ugyis irjak zarojelbe honnan hova csokkent.Es a tablazatba is jo ezert bunti biztos nem lesz de majd javitani fogjak gondolom.
pontosan ezert mondtam azt hogy szerintem mar meg van az alku.Minden ugy tortenik ahogy ok ketten elterveztek.Ezert nem kell kfnek se a tobbsegi egyenlore.Es gondolj bele ha te nem tudod hogy a masik mikor ad el akkor nem ugy lett volna logikus hogy mar az elejen eladsz annyi reszvenyt hogy ne kelljen majd kotelezoit tenned es nem az utolso pillanatra varsz hogy ezt bejelentsed.En mar 100%ig megvagyok gyozodve hogy a megbeszeltek szerint megy itt a dolog.
Az a baj hogy tobb sebbol verzel mar es ezen mar csak a koporso segithet.Eloszor is azt se tudod milyen az atlagaram csak mondogatod itt a huylesegeket masodszor a hazugsagaid es most harmadszor hogy annyi logikad sincsen hogy tudjad olyan reszvenyt a piacon nem lehet eladni aminek tobbszoros szavazati joga van es csak probalod az embereket megteveszteni a hazugsagokkal.Akkor amikor 10ezer feletrol kezdett visszaesni hol voltal? mert akkor nem lattalak itt hirtelen csak most bukkantal fel amikro 2k-rol lett felhuzva es onnan esik vissza.Szoval hiaba erolkodsz lofaszt se ernek a szavaid.Csak sajat magadat jaratod le egyenlore.
Igen, 1,4/%-ot, kb 9k-t. Most 5%-ot, 31k-t. KF mostani jelentése is hibás. "...a megelőző helyzet szerinti 147.224 darab
szavazati jogot biztosító EHEP Nyrt. részvényei száma..." KF-nek már 197.654 db szavazati joga volt (142.181 törzs + 5.043 elsőbbségi. Jobb lesz, ha minél előbb javítják. Nem hiányozna még egy bét bírság is emiatt.
Jól összefoglaltad ++ soha nem értettem az olyan embereket akik esésre húzogatják és ezt élvezik. Miért nem megy ki az ilyen a 15 kerületi szemétégetőhöz? :)))
Nem értem KF logikáját. Miért most adott el, amikor már meg lett volna a szavazati többsége (3/4)? Persze lehet, H havernak, de a haver vehette volna a dvg pakkot is. Akkor se kellett volna KF-nek kötelező vetelit tennie. Most meg ott tartunk, H KF is pont kuszob ala tette magát. Talalgathatunk, H melyik ad el.
Erősödő EHEP
10 501 1295 63
115 500 1500 72
20000 1 1700 70
vehetne már valaki 1100ft ról egy pár darabot.