Nem kell neked mindenről tudnod magocska, mert akkor nem égetnéd itt magad ;-) Élvezd ki a pillanatnyi sikered,mert nem fog sokáig tartani! Nem is etetlek tovább,jó mantrát..
Kemény 1,5millióval esik :DDDD Ne legyél már komolytalan!! Azt nem értem minek vagy itt ha ennyire szarnak látod a helyzetet? Tudom tudom te vagy a megmentő :DDD
Konkrétan nincs vevői oldal. Na most látszik, KF-nek 500on sem kell, mert semmi terve nincs vele. Huhh, aki tegnap 20% bukóban volt, most 30%-ban, délutánra lehet már 50-ben? Valaki szórja mindegy mennyiért. Csak nem KF is adja a nulla bekeres papírjait? DVG meg KF is, az kemény lesz.
Azt, mikor 8-10k felett vettétek nem veséztétek ki, hogy 2k körül vagy alatta rárnétek bevásárolni? Nem provokatív módon kérdem, csak sztem te is tudod, hogy az itt megbeszélt dolgok csak spekulációk, semmi alapjuk gyakran. Egy lehetséges szcenárió, de kb ugyanannyira lehet az ellenkezője is. Ha olvasható lenne a kotta, akkor valljuk be senkinek nem lenne még/már EHEP-je, hanem várná a beszállót 1k körül.
Aha, oké, akkor látszik mennyire vagy biztos a dolgodban, sejtettem. :) A helyedben én sem mertem volna bekockáztatni, ezért butaság pár kommenttel hamarabb 7k-t vizionálni idénre. Nem vagyok magas lovon, az volt a fogadás tétje. Ugyanígy ment a támadásom, hogy hogy fogok sírni stb, ugyan ez a színvonalas szöveg ment. Azóta volt 270 is az Akko. Hát ez van, persze én vagyok a hülye. Itt is én, nem az, aki egy brutális nyomás alatt álló üres és perspektíva nélküli részvénytől háromszorozást vár. Fura ez nekem.
1) bárki nem kaphatta meg. Kiveseztuk százszor. 2) ha csak le akarták volna rabolni akkor nem rendezik a tőkehelyzetet pláne nem annyin amennyin. Kiveseztuk százszor. 3) ha akarnák hogy 100 Ft legyen már rég annyi lett volna. Kiveseztuk százszor. Szóval várd csak ezeket. Léptem
Erősödő EHEP
10 501 1295 63
115 500 1500 72
20000 1 1700 70
vehetne már valaki 1100ft ról egy pár darabot.