Nem tömésnek hívják ők, ezt hanem Profit realizálásnak , vagy más néven, kiveszik a jussukat amiért dolgoztak ... van akinek a mai nap a start vonal, és van akinek a finish
Amugy, lehet csak analfabetak a tozsdehez... amint kicsit jonne a veteli kedv, azonnal beonti... ha beallna egyben a 20k javal, az is jobb lenne... mint letorni, amint van egy kis kedv... egy ido utan semennyi sem lesz igy
"gyönyörű" a kép. a fijjug elfelejtettek nyakkendőt venni, a BÉT-es ember VG úgy néz ki melletük, mint egy eminens diák, a főnök meg mintha éppen a brét igazgatná
Igen. Szükség van ránk befektetőkre,nélkülünk nem lenne kereskedés. Viszont csak addig kellünk,utána sírunk,pedig nagyon bíztunk bennük. Azért is vettünk bele a részvényeikbe. Érzéketlen banda,csak saját maguk felé hajlik a kezük
Feltettek egy új poszot a BÉT-es képekkel. Egy komment alatta: "További sok sikert kívánok! Büszke vagyok, az Épduferr Nyrt. Dunaújvárosi cégként megmutatta, hogy lehet így is! Dunaújvárosnak sok hasonlóan sikeres és fejlődő cégre lenne szüksége!" Ezen azért kicsit felvidultam.
Arra utaltam, hogy hogy viselkedett az árfolyam bevezetés utáni első napokban. Sokan beragadtak mind esetén, kicsit más okok miatt. Persze ezek közül az OXO-t tartom a legkorrektebbnek, de a fenti szempontból befektetői oldalról rizikós ügy mind. De a legfájóbb itt szerintem ( meg a Polyduct-ban is), hogy lehetett volna úgy csinálni, hogy majdnem mindenkinek jó legyen. Most szinte csak a tulajoknak jó! Legalább is én így látom. Amúgy ha 50 Ft-ot érne a cég, akkor senki nem szállít volna be a tőkeemelésbe 50 Ft-on.
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995