Ja. De ha jól látom, akkor nem tanultak a Polyduct példájából. Nem igazán akarják elengedni, mindig lenyomják az árat, kíváncsi vagyok, mikor unják meg a vevők a folyamatos leöntést. Pedig már 85-nél is volt.
vicces mert fogalmam nincs mennyit érhet, arra gondoltam veszek és felmegy rögtön 70-80 eladom utána visszaveszem ha megállt, de esély sem volt rá, most meg 80-n venni nem kis rulett.
Aukció van, 72 Ft jelenleg az egyensúlyi ár. Egyrészt ki-be rakosgatnak ajánlatokat, így folyamatosan változik az egyensúlyi ár, és ilyenkor a BÉT rendszere kicsit hosszabbít az aukció időszakán. Ezzel akár órákig el lehet szórakozni. Másrészt ha nagy elmozdulás van, akkor eleve akár órákig eltart az aukció. Itt 50Ft-os bevezetési árat mondtak be, ahhoz képest bő 40%-os az elmozdulás, így az aukció se 5 percig tart.
Az alaptőke-emelésben 9 jogi személy – köztük a Széchenyi Alapok Zrt. által kezelt egyik alap – és 35 természetes személy vett részt... 50 Ft-on jutottak majd 20 millió darab részvényhez. Deja Vu, CIG-nél ugyanez volt
Ha piaci árra teszed be a megbízást, akkor kb. azt mondod, hogy bármennyiért hajlandó vagy venni. Limitárasat, ha nem teljesül, vissza tudod vonni.
Pár hete 50 Ft-on emeltek tőkét, rengetek 50 Ft-os részvény került ki 5% alatti tulajokhoz. Csak mondom.
Törölt felhasználó2022. 02. 11. 07:36
Mi a tapasztalat, ilyenkor kezdésnek limitáras vagy piaci megbízást érdemes megadni? Mert ha limitárast adok meg és kapásbl magasabb szinten kezd, akkor bent ragad a megbízásom...nem? Előre is köszi
Csak akkor derül ki, amikor ténylegesen elkezdődik a kereskedés. Kinyomtak egy rakás részvényt belsős közkéznek, gyanús, hogy annak jó részét megpróbálják téríteni. Azaz lesz eladó, sok. Szerintem.
Törölt felhasználó2022. 02. 10. 15:48
Köszönöm a választ. És akkor mikor lehet megtudni, hogy honnan indul? Holnap reggel? Többi bevezető részvényeknél azért lehetett tudni korábban, nem?
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995