Akvizíciós célokra használják, ez lett prezentálva. Első körben illene 50 alatt kipucolni a könyvet, és nem tőzsdén kívül veszegetni! 50-en jegyezték a bennfentes tulajok, alatta kötve hiszem hogy megkapta a cég.
Vagyunk így jó néhányan.Épduferr cégvezetésről a ló és a hátúszás kontextusa körvonalazódik.Ėn meg egy marha vagyok,hogy infó hiányában belemásztam.Dilettáns szerencsétlenek.
úgy tűnik, ebben a papírban én vagyok és a sárkány:) ha olvassa valaki a cégtől, akkor azt tanácsolom, valamit találjanak ki, mert süllyesztő lesz a vége és teljes likviditáshiány magyarul akkor kár volt a bétre hozni a cuccot
hogy sikerült ilyen szép napon minusz 8%-ot összehozni? :) a tőzsde vesztese lett kaptam is a nyakamba rendesen 43-tól 41.3-ig akkor ez most egy sokat fejlődó cég vagy kamu? néha idenézek rá, és mintha egy sárkány őrizné, nehogy emelkedjen:)
Ámen...csak mi lesz azután ha a jelenlegi projektek kifutnak 1-2 év múlva...bár remélem addig lesz 60 forint ez a kis cégecske...annyit simán meg is ér...nem is értem mit tököl itt
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995