A felmondas jogszerusegerol mar dontottek egy masik perben, nem? Csak az nem a jogszerusegrol szolt, abban a jogszeruseget mellekesen mondtak ki. Meg olyan is remlik, hogy ugyanaz a birosag targyalja ezt az ugyet, amelyik akkor kimondta a jogszeruseget. Sok itt a per. Nincs miert izgulnod, csak formalitas, ujra kimondjak a jogszeruseget. Ehhez kellett 2,5 ev.
vettek is ott, már nem áll be de ott megveszi, szóval ki van jelölve a határ Értékpapír ENEFI törzsrészvény (HU0000089198) Ügylet vétel Mennyiség (db) 4933 Ügylet helye, időpontja BÉT, 2017. 12. 05. Átlagár (Ft) 225 A tranzakció lebonyolítója Equilor Befektetési Zrt.Összmennyiség (saját ENEFI törzsrészvény) (db) 19677512
Na igen, a nemzetközi helyzet egyre fokozódik, index szinten én már idénre se vártam ekkora csúcsokat, már csak egyedi sztorikban lehet találni némi hasznot. ML papírokban még én is látok lehetőséget, Enefim nincs már és nem is lesz, csak a Sógun kollégának szurkolok, hogy beérjen a hosszú távú value alapú befektetése. :)))
Akkor várok tovább. Nagy lehetőségek nincsenek már a Bét-n szerintem, és osztom a véleményt hogy a Bux-nak reszeltek. MOL esik orbanescu beszédére, a Richter a gyógyszer vizsgálat miatt, az OTP meg akkor szintén miért ne. A nagy mutatvány megvolt a 40K-s Bux-l, fordult a trend. ML papírok se fognak már tízszerezni, egy dupla lehet még esetleg bennük. Ahogy ebben is.
ENEFI - THE BEST