Azért mert a nagylén nem akarnak majd a kelleténél jobban osztozni. Számolj utána mi a nagyobb buli nekik. Másrészt eszükben sincs fejleszteni a céget és arra költeni
Ennek ehhez nem sok koze van. Volt ez a reszveny 10000 Ft is, jol tudom. Aki ott vett es meg tartja, az is bukoban fog egyszer kiszallni. Mert egyszer ki fog szallni. Nem lesz mindenki nyertes. Kis buko, nagy buko. Kis nyertes, nagy nyertes. Mennyi ido szerinted egy ilyen osszetettsegu karteritesi per? 5 ev? 10 ev? Mikor lesz utana penz belole? Nem olyan egyertelmu ez. Ezert is ennyi az arfolyam. Sajnos en nem tudok biztos uzletet. Jo lenne, ha 100 euros, valodi bankjegyeket lehetne venni 10 euroert? :) Gyorsan vennek egyet, amibol vennek tizet, abbol meg szazat. Ez nem ilyen. A pert meg kell nyerni, ha sikerul, akkor utana is sok izgalom lesz meg. Minden esetre sok sikert az elgondolasodhoz!
Felőlem csökkenthetik a közkézt, annál kevesebb papírt kell mozgatni a Bét-n. Mindez csak elmélkedés, majd az élet megmutatja melyik verzió helyes. Ha vettem 240-nél és adom 225-nél az is csak 6.5%-s bukó. Az idei sokszorozások mellett belefér. Én többet látok bele, ti nem, én vittem a bőröm a vásárra, kívülről meg könnyű bármit mondani mindig. De mivel minden opció 300 felett nyílik meg, ezt tuti nem hagyják ki, ez az én véleményem. És ha most van pénz rá akkor miért ne hozzák össze?
Sokan a közkéz rv bevonástól remélik a nagy rallyt.Pedig ez nagyon téves elképzelés,igazi rallyk épp hogy azoknál a papíroknál történnek,ahol pontosan hogy nagy a közkéz! Amikor a közkéz kicsi,a fő tulaj oda pakolgatja az árfolyamot,ahova kedve szottyan. Ékes példája ennek az elmúlt pár hónap szenvedése.
Láttunk egy csomó erődemonstrációt a spekák részéről, könnyedén visszaverték eddig is 250 alá. Világosan megírták a stratégiában a célt hogy a közkezet csökkentsék.... és tartják is hozzá magukat úgy tűnik
Aki 240 körül adta azok 95%-a bukóban adja. Vagyis ha én adom 225-nél akkor én is bukóban adom. Nincs nagy különbség. Akik 300 felett beragadtak, azoknak ez már kb 25-30% bukó. Az túl sok. Ennél több van ebben ha a perek sikeresek lesznek.
Jelen tőzsdei állás szerint teljesen értelmetlen ebbe a papírba fektetni. Talán még a matávnál is rosszabb,ami viszont már nagy szó. Többszörös rallykat,duplázási lehetőséget hagy ki az a tőke,ami itt parkol teljesen feleslegesen. Ha egyszer vmikor,talán,megindul,bőven ráér az ember felszállni arra a vonatra. Lehet kimarad 10-20 ft haszon,de máshol ennek tízszerese jöhet be közben.
ENEFI - THE BEST