Szia!
Folyamatosan kereskedik az ember.Írtam mit tartok az aljának(kb).Átlagárat és darabszámot csak az üzlet végén:)Feldumálni nem fogom vagy megy magától valami vagy nem...:)
Juve, feel kollégák! Nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre Ciggel kapcsolatban. Én 224 vettem és hírre akarom adni 320 körül. Iszonyatosan nehéz döntés, mert én el akarom adni, hogy vegyek Appeninnt 300 alatt abból a pénzből. Napok óta ezen gondolkodom 2 út van Előttem. 1. Eldobok egy kezdetben beker ár alapján 4 % osztival induló papírt, aminek hozama hamar 10% is lehet. Veszek belőle, ha kapok mondjuk 280 Ft on Appeninnt, amiben 30-50% árfolyamnyereséget feltételezek+oszti. Hm. Nem tudom, hogyan döntsek és az sem biztos, hogy döntési helyzetbe fogok kerülni.
Igen, csak cigit pufferelik keményen, mert kell valakinek a pakk. Mkb mai konzi hír után jön a sikoltozás hamarosan, már látszik a forgalmon is. Szvsz. mindkettő 300 fölött hamarosan. Ok: Mindkettőben tulaj vagyok. Yo8!
nekem is jutott volna...de kiugrott...szerintem inkább arra várt,hátha elé állnak és nem tudnak olyan gyorsan kiugrani....
Mindenesetre a 250-260 közötti szint ki lett takarítva.
most nézem lehet:))
(én egyébként nem azon nevetek ,hogy kicsi mennyiség...az emberek 90%-a így kezdi,hanem,hogy miért nem 500 vagy 1000darab legalább egy szinten...)
ENEFI - THE BEST