aham, szóval mégiscsak jó papír ez ;)
A vezetőségnek meg érdekel felvinni 300 fölé az árfolyamot de inkább 400 lesz az. Az 500-s részvénymoratóriumos limit miatt 500 fölé már max csak felszúr
azt meddig válthatják be?van valami határidő?az alapszabályt múltkor néztem,ott volt valami 180nap a dolgozói részvények keltezésétől?
Tudja valaki pontosan?
Igen, de tudod nagyon jól, hogy soha nem a kézzel fogható siker hajt sokszor valamit, hanem a várakozások. Érdekes a befektetői pszichológia, fantasztikusan működik itt is, mint mindenhol. Jason Sweig-Agyam és a pénz c. zseniális könyvét ajánlom figyelmedbe. A befektető agyi folyamatait elemzi szisztematikusan. A ténylegesen learatott nyereség Kevésbé stimulál agyi folyamatokat, míg a nyereség reménye olyan hatást vált ki, mint mikor a heroinista belövi magát. Aki a TA-n túl is meg akarja ismerni saját magát és a befektető átlag gondolkodását...hm annak kiváló olvasmány. Itt is működik, mint mindenhol. Aki ezt elolvassa, tudatosabban tekint a rallykra és saját magára is. Minden oldala arany a könyvnek.
A részvénybevonás meglesz, a céges papírok kiosztásához 300 feletti árfolyam kell, márpedig osztani akarnak maguknak az ítélet előtt, hogy majd adják ezerért :) ez nagyjából borítékolható
mi lesz október végén?
Most komolyan mire számítasz.
Perek még évekig fognak húzódni szerintem.
Esetleg inkább közgyűlés után lehet valami(harmadszor értelmezve ugy. a hírt),amikor ténylegesen meg lesz szavazva.
Semmi gond, mondtam, hogy ez nem Konzum rakéta, 100 Ft-ról, itt közép távon kell berendezkedni. Legkésőbb okt. végéig itt kasszát robbantunk, ezt ki kell ülni szvsz.
Ez nem egy napos húzd meg-ereszd meg játék. Ha megy 2 napig limittel, azt okkal teszi általában. Ez is úgy fog működni, mint az appeninnben. megy napokig, azután kiderül, hogy kiszivárgott az infó. Itt is erre számítok, de az is lehet, hogy felfügg és bejelentés. Akkor viszont már nem lehet venni, ezért tartok ilyen állóvizes állapotában is belőle
ENEFI - THE BEST