Halikám szurkolok! Nem kaptunk jegyet a Hajduk Split-Everton meccsre. Mérgesek vagyunk. Első héten a Hajduk szurkolóknak volt fenntartva a vétel lehetősége, most hét elején hívtam az ügyfélszolgálatot, RSI 99% volt, megszívtuk. Vasárnap megyünk helyette Istra Fc ellen papós bajnokira. Megint Soros nevetett a végén.
a dobálókról: múltkor épp kimenekültem 300-on, mert "olvastam" a könyvben
viszont: ma megint 277-en végzett, /deja vu/
a múltkor együtt őrjöngött az apennin-el és a cig-el, ma mindkettő kullogó szamár lett, csak enefi tört ki:)
na, melyik megy holnap szépen tovább? :)
hol állt felső limiten 90K vevő? :)
Én nyugodt ember vagyok a pulzusom is ritkán több 55-nél...nem örültem elhiheted,de ha összetöröm a gépemet,akkor se tudok mit tenni...kiváncsi leszek mit ajánlanak majd...(jó pár 100k-s összegről van szó)..
hali, ez egyszerűen egy kiszolgáltatott helyzet, ahol nem te irányítasz a számlád felett, hanem egy "bocsi, nem sikerül" --valami
tényleg nem térek magamhoz, annyira elképesztő
Azért szerintem nem lesz egyszerű...Én nyitóba 90%ék hogy nem veszek...Nem szeretném a 300ad bagy pakk alatt dobáloktól kapni..Viszont,ha látom a jó környezetet,akkor a 300-as lebontásába besegítek:)
hali, ezt írtam már, hogy ilyenkor egy informatikusnak kell segítenie azonnal, aki a rendszert kezeli! azért vannak ezek a banknál, hogy ilyen esetben azonnal segítsenek!
nem éjjel, meg holnap, hanem azonnal!
ENEFI - THE BEST