Nem hinnem, de megha Soos is volt teljesen ertheto ez a reszvenyesek erdeke barki is volt a kezdemenyezo. Rengeteg ido volt 2 milliardert megvenni a gyergyoi projektet......most a vezetes ugy gondolja, hogy az enefinek all a zaszlo az eddig birosagi iteletek miatt.
Errol beszeltem korabban, amikor kifejtettem, hogz gyakorlatilag kettos merce folzyik.....Ugyanis azt senki sem gondolhatja, hogz peldaul az OPIMUS-t a kisbufik kezdtek el zsakolni 3HUFon es repitettek 48 HUFig, de ott a az MNB meg vizsgaaltot sem kezdemenyezett, vajon miert. Ha ez a telefonos megkereses valoban igaz, akkor felletebb erdekes, hogy miert kellene levenni a napirendi pontrol a gyergyoi kerdest, nem hinnem, hogy ez a felugyelet hataskorebe tartozik.....mondom, erdekes.....
A ceg kapott 45m a scs75m ft buntetest ,a ceg altal fizetendo 45nek
egyertelmu a felelose.Megjegyzesem arra vonatkozott ,hogy celravezetobb volna ha a tarsasag inditana pert az elsoszamu vezeto ellen mintha nehany reszvenyes tenne ugyanezt.
Az megszavaztatni a közgyűlésen, hogy Soós fizessen kártérítést? Vagy nem értem mit akartál mondani, mert a cégbe minimális pénz lehet, tehát az úgy se tudd fizetni.
Ha a bíróság jogerősen kimondja, hogy Soós manipulálta az árat, akkor ő is perelhető, mint magánszemély, neki meg csak vagyona.
Kimondta, hogy egyénileg pereljetek, arra van a pertársaság? A vw-gent is simán beperelték a tulajdonosok az emissziós csalás miatt.
Volt az a videó kb egy eve, akkor nem lett volna pénzük fizetni.
Azota is látványosan húzzák az időt, kavarnak a bíróságon.
2 Mrd nem vágtak ki. Szerintem sem lesz ez sem gyors sem egyszerű.
Most komolyan te csak azert jarsz ide ,hogy milyen faszagyerek vagy mert 30%bukoba eldobtad a papirjaidat?Van ennek ertelme?Miattam irogathatsz de attol a veszteseged meg nem jon vissza.
ENEFI - THE BEST