Koszonom ezt szerintem aki csak egy kicsit is koveti/kovette az esemenyeket ismeri en a kerdesedre valaszoltam hogy a 180huf miert nem tudott beepulni. Minden tiszteletem a tied de te is tudod hogy a tobbiek kilepese hatteralkuval nem volt korrekt.......szerintem ugorhatjuk a temat ez mar nem fog visszajonni viszont az jobban erdekelne hogy mikor lesz ismet srv.......
2015. december 8.
"A Társaság tájékoztatja tisztelt Befektetőit, hogy a ciprusi és a lengyelországi operáció tájékoztatása alapján megállapodás jött létre az ENEFI Polska Spolka Z.o.o. nyilvántartási érték feletti értékesítéséről 48,51 mln PLN készpénz valamint az ENEFI Polska ENEFI Nyrt.-vel
szemben fennálló összes követelésének ellenértéke (mintegy 28 millió PLN) fejében. A konstrukció keretében az ENEFI Polska Premium Fund Spolka Z.o.o. néven többségi
tulajdonú társaságot hozott létre, melybe apportálta az E-STAR Elektrocieplownia Mielec
Spó³ka z o. o. társaságban tulajdonolt tulajdoni részesedését. Az ENEFI Polska értékesítésével az ENEFI Polska BZ WBK felé fennálló kötelezettsége is értékesítésre kerül, melyet a vevő vállalt előtörleszteni a Bank felé. A Bank a tranzakciót jóváhagyta. A pénzügyi zárás végső határideje: 2016.02.28." link
A 2016.02.28 ezek után nem lehetett váratlan esemény.
A koncepciózusság valóban érezhető a mértékben és az érintettek szelektálásában...
Azert mert nem teljes pakkal szalltak ki attol meg tudtak az alkurol egyebkent nekem ez a kettos merce sem tetszik mert mas papirban is volt benfentes kereskedes gyanuja de ott a bunti merteke kozel nem volt ilyen merteku sot nagysagrendekkel kevesebb......
Teljes mertekben egyetertek veletek es nem eleg hogy akkor is a reszvenyeseket karositottak meg hanem most is 5huf reszvenyenkent a bunti miatt. Arrol nem is beszeltem hogy nem csak Soos volt a gane hanem pontosan az Otp Allianz Szivek csapat is hiszen alkut kotottek (egyebkent akkor az Otp dupplan karositott Meg mert a broki weblapjuk erdekes modon pont nem mukodot). Sajnos allandoan mi szivjuk meg ahogyan mondod senki nem ved minket a mi megtakaritasunkal jatszadoznak...... Watson a 180huf reszvenyenkent te is tudod hogy azert nem tudod beepulni mert a benfentesek a hatterben megalkudtak a 250hufos kiszallorol.
Miért nem csináltatja VISSZA a bennfentes kereskedésben a többi részvényes elől titokban 250 Ft-on OTP-nek, Allianz-nak, Soósnak off-shore cégén keresztül átadott összegek visszafizettetését az ENEFI részére, amely a részvény-tulajdonosok tulajdona, nem egyes igazgatósági tagok sumákban kötött üzleteinek vállalkozása?
Vagy egy kis bírságbevétel az MNB-nek és minden mehet tovább?
Nem túl igazságtalan ez?
Nem kértek beleegyezést és jóváhagyást a közgyűléstől a nagytulajdonosok kifizetésére a lengyel bevételből, senki nem tudhatta, csak ők, a bennfentesek!
Meglatjuk majd az évesben hogy sok-e nekik a 45m-s buntetes.
Meglatjuk a biróság mit dont
Törölt felhasználó2017. 02. 10. 09:22
Nem veszi észre senki,hogy az árfolyamnak régen magasabban kellene forognia??? MNB jól tette ez az összeg meg sem kottyan nekik. Amik évek óta itt folynak nem,hogy sok elég kevés a büntetés. Gondolom ez meg sem fogják érezni. Cég több milliárdot ér.
ENEFI - THE BEST