Látod bonya nekik. nekem akkor sem volt bonya.. ott voltam, ilyen feltételekkel.
Elolvasod, megérted, teljesíted a feltételt.
Ha nem teljesíted, szellemi képességed korlátolt.
elírtam egy szót, de gondolom érthető..
nem bróker cég felé küldje a bróker cég, hanem Enefinek.
Budapestiek pedig személyesen be tudnak menni a bróker céghez (kivétel Erste), és kézbe kapják bármelyik munkanap, és bármelyik munkanap bevihetik a Klapka utcába
még mindig nem értem mi a problémátok ezzel a közgyűlési jelentkezéssel.
Megkéritek 5munkanappal a kgy előtti reggelen a bróker céget, hogy aznap adják fel a letéti igazolásotokat a bróker cég felé, és küldjék meg nektek e-mailben is, mert rövid a határidő.
Biztonság kedvéért elkülditek a másolatot Sárkány dokinak e-mailben, vagy faxon.. amire kértek visszaigazolást.
hathor , Te írtad tutko egyszerű a közgyűlésen résztvenni.
Dr. Sárkány Gergely ( Sárkány és Sárkány Ügyvédi Iroda tulajdonosa ) ENEFI NyRt kapcsolattartója is csak 85 % -os biztonsággal tudta a helyzetet elemezni.
Pedig Székesfehérvár legjobb ügyvédi Irodájának vezetője + 16 ügyvéd és ügyvédbojtár és a börtönpszichológia egyetemi oktatója !
Azért értenie kell egy egyszerű közgyűlési meghívónak megfelelő megjelenéséhez történő segítségadáshoz egy egyszerű bár- bizonyos körökben - népszerűtlen részvényes felé.
nem hiszek TA , fibo és egyéb ilyen-olyan chartnak mondott humbugokban ,trükkökben játékokban , ha ennek a cégnek egyes befektetői az árfolyamát 5 milkás srv próbálják fenntartani.
Ugy tünik az egyszerű , tutkos közgyűlési részvételre is csak dr. Sárkány Úr hathatos támogatásával lehet résztvenni.
Remélem bölcs felbeszélővel , TA guruval lehet találkozni , mert időben regisztrál))
Szerintem ilyen papíroknál szinteket nézni és TA-ot használni nem lehet,nem érdemes(azt csak nagy,és forgalmas részvényeknél lehet értelmezni)
Ilyeneknél ha van egy hír elmozdulhat minden irányba pillanatok alatt (pár nap),30-40 vagy akár 100%-ot is...
Ez a különböző hírektől mozog ,néha meg az unatkozó spekiktől(brókerektől):)
A kegben is írtam ezt már.
(Ott is ,ha a szlovákok nem vesznek ennyi részvényt,akkor kb 25-30ft között lenne...,ha meg még kellett volna nekik mondjuk 2-szer ennyi,akkor meg 100ft-on..
Szóval szerintem nem Ta alapon mozognak.
Üdv:hali
ui:attól még lehet 152ft is,de akkor se hiszek benne.
Fent dupla top.
Annak 161.8as, 261.8as fiboját figyelném.
Sajnos blokkol stooq java elemző programja, így nem tudom felfibozni.
165volt első céláram múltkor, az meglett, majd 160.. de ránézésre fibo nélkül mondva 152körüli szint is látszik nálam..
Meglátjuk.
Beszéltem Sárkány Gergellyel, ő számolta ki, hogy az már jó. De a szerda még nem! Az a biztos, ha a 6-i záró állapot van rajta, azaz inkább 7-én kérd ki.
E-mail-ben el lehet neki küldeni, és visszaír, hogy rendben van-e az igazolás. Feltételezem ez egyben igazolásnak is tekinthető arra vonatkozóan, hogy megkapták, de erre külön térj ki a leveledben, kérd meg, hogy igazolja vissza azt, hogy megkapták tőled az igazolást.
E-mail-ben elküldik az igazolást.
Ezt el tudod faxolni a cégnek. Vagy elküldöd az ügyvédjüknek e-mail-ben, és kérsz tőle egy visszaigazoló levelet, hogy megkapta.
Az eredeti igazolást kérd ki postán a lakcímedre. Ha nem érne oda a közgyűlésig, akkor a közgyűlés előtt, reggel még mindig el tudsz menni a számlavezetődhöz, kikérni újra, személyesen. Persze előtte szólj oda nekik, mert 10-kor már kezdődik a közgyűlés.
ENEFI - THE BEST