aki nem adta el 26 %-on, sem 50-en, vagy az, aki 4000 Ft-on "olcsón" vett részvényt, az biztos, hogy most nem dobálja el.
távolabbra kellene nézni és látni. nem 1-2 nap egy részvény árának emelkedése.
Csak egyről nem szabad megfeledkezni, hogy az eddigi 80-250 közötti hinta-palintáknál még nem voltak átváltva a kötvények részvényre... Csak kis spekák voltak a terepen, most viszont itt vannak a kötvényesek rengeteg potenciálisan eladásra váró részvénnyel és bármikor, bármelyik boríthat. Főleg most 200 felé.
Tegnap is nagyon gyenge volt a vételi oldal, ahogyan az előző napokon is. Csak az 1000-db-os nap végi felkötések segítettek rajta. Kérdés, hogy ez meddig és mire elég.
Szerintem 190-től komoly falba fog ütközni és sokkal nehezebben fogja legyűrni, mint eddig valaha. Ha, egyáltalán...
Törölt felhasználó2014. 01. 28. 08:24
Előzmény:
törölt hozzászólás
és hatalmas lehetőségek állhatnak még egy "okos" cég előtt:
"Lehet, hogy értelemetlennek tűnik, amikor a GOOG 3 millárd dollárért vesz meg egy termosztátokat gyártó céget, de amikor ilyen drámai hatékonyságjavulás érhető el (15-20% energiafelhasználás-csökkentés) az intelligensebb szabályozással, "okosfűtéssel", az hatalmas piacot jelent. Gőzerővel halad a világ a hatékonyabb (kevesebb) energiafogyasztás felé. Valahol láttam egy elemzést, majd kirakom, ha megtalálom, miszerint pár év múlva az EU annyi fosszilis tűzelőanyagot fog felhasználni, mint 1965-ben (!). Mitől mennének fel az enegiaárak, nehéz elképzelni. A dupla/tripla technológiai forradalom, palagáz/olaj + okos energiafelhasználás + alternatív rendszerek terjedése áttételesen a tönk szélére sodorhat pár energiában gazdag autokratikus, tehát nem alkalmazkodó rezsimet a világban."
www.vakmajom.hu
Most fogom fel hogy miről beszélsz... én meg keresgélem hogy hol a papír a tőzsde könyvben amit vettem, aztán most jövök rá hogy nem is úgy hívják azt sem :DD
kukutyinfalvára már nem mentem el a bűnözőkhöz akik egy pogácsával se kínálnak meg amikor megszakérti az ember az előterjesztéseket ;))
én is vettem a kötvénytranszfer után, mert ki akarok szállni vhogy minél kisebb bukóval
még az is lehet, hogy bejön
odáig egyelőre rendben vagyok, hogy nem adtam 25%-on, most meg nem adom kicsit 50%-felett, de hogy el tudom e passzolni, ahol én akarom, az még nagy kérdés... jó lenne tudni, mit akar ez a sok érdekes szereplő
Az agyonsztárolt rfv 3x váltott nevet 4 év alatt. Többször mint a kreditjog. :-)
melyik a nagyobb tolvajcég? :-)
rfv, estar, enefi. Mi lesz a következő?
ENEFI - THE BEST