Sokan álmodoznak itt, és nagyot fognak koppanni.
Eleve ha a profit döntő része kiesik, gazdaságos méret, bevétel/kiadás arány eltorzulása kijózanítólag fog hatni.
Osztaléknál pénz zsebben.
Srv-nél, ha piaci elméletet alkalmazzuk, akkor a cég testéből kihasított profitot termelő értékes rész vételárából, arányosan, 80%-al csökkentjük a rv darabszámot.
Osztaléknál marad 27 m rv árfolyam 20%-ra olvad.
Srv-nél 5,4 millióra csökken a darabszám, árfolyam marad 161 HUF.
Nem tudom, hogy jól számoltam-e, nekem 129 HUF/rv jön ki a Polska eladásból.
180 napos átlag 161 HUF.
Nem ismerem annyira a céget, a bevezetett db-számnak, is csak most néztem utána 27 m db.
Azt feltételezve, hogy a profit 129/161 arányban termelődött a cégnél, vagyis 80%-ot a Polska adta, akkor ezt osztalék-srv formájában elköltve, a 161 HUF 20%-ára kellene süllyedjen az árfolyam, a mostani felhajtást követően.
Arról nincs tudomásom, hogy pontosan hány %-ban volt jelen a Polska a megtermelt profitban, de az árfolyam-eladásból befolyó bevételből, ez az arány jön ki.
senkivel, de a transzparencia az nem lenne rossz
nekem úgy tűnik a múltheti új 1000HUF-os nick megjelenésével hogy rá akarják kapatni a spekákat, ami ugyebár az srv vásárlással némileg ellentétes, nem csökken vele a rvszám, viszont árfelhajtó.
1. naphoz képest kissé nagy erőlködésbe telt ez az eredmény
meglepi bármikor jöhet
másrészt nem a kicsik szoktak az ilyenekből jól kijönni
megy az emelkedési rizsákkal a tarttatás, még mások lépnek amig lehet ki tudja miféle infok alapján.....
ENEFI - THE BEST