Jaja, ezt nézegettem én is meg a többéves csökkenő trendvonalat. Szerintem jó eséllyel feltöri most. Bár a meginduláshoz kéne valami hír szerintem, máskülönben akár oldalazásba is válthat.
Árfolyam emelkedjen inkább, mindegy mire. Mtel pakk meglévő és jövőbeni kis kockázattal várható további eredményére illő lenne. Plusz valamit kavarnak a részvényekkel is most, meg van ez az új project befektetés is. Hátha idén dolgoznak is végre és Csabi meg Virág is összeszedi magát.
Ha nem nyitnak ki akkor nincs költség nagyon, arról meg az időjárás gondoskodik. Jelentés érdekes lesz, mert tavaly az év 2. felében már jött pár 100 misi a kisebb román pernyerésekből is. Tényleg nem értem mire esik, hacsak annyiban nem, hogy 200-210 ellenállás amit nem bír átvinni egyelőre.
Óriás kanopi, vizicsúszda, bob, katapult, Downhill, stb. Meg kell nézni, mit kínálnak az osztrák pályák nyáron, semmi újat nem kell kitalálni. Én ezzel párhuzamosan árulnám, hátha ad érte valaki párszázmillát. Ha a területen engedélyeznék hotel építését, milliárdos nagyságrendű is lehet a terület. Stb Nem az én dolgom ezt megoldani, de hátha olvassák a cégtől.
ENEFI - THE BEST