RÖHEJES VAGY! PONTOSAN 3000 DB-OD VOLT BEÖNTÉSRE, BUZI PARASZT ÖNTÖGETŐ! Remélem gyógyszerre költöd! Vagy Random kiszállóként eltűnsz a picsába a BÉT-ről!
Szerintem pedig ki kell dobni Eplényt, csak a veszteséget termeli. A csúszda is hitelre épülne, de senki nem számolt ilyen kamat robbanással, építőanyag, munkaerő költség növekedéssel. A bevételi oldalt tekintve ki fog mostanában csúszdázni? Fűtésre és kajára fognak az emberek költeni, nem ezer forintos benzinnel elutazni Eplénybe csúszdázni... Mindezt ráadásul egy bérelt területen, kitéve az aktuális önkormányzati, kormányzati döntéseknek.
Szerintem az hogy azt a területet ha már a cég érdekeltsége lesz hosszabb ideig ki akarjuk használni az tök jó ötlet. Ha így megy tovább akkor télen nem nagyon lesz hó úgyse
Én annak is örülnék ha lenne valamilyen párbeszéd, vagy törekvés a bizalomépítésre. Ugye sokan a perekben nyerhető összegért tartják a részvényeket ami szerintem érthető is. Igenis valós félelem hogy azt a pénzt is elcsúszdázzuk. Tök korrekt lenne pl ha lenne egy hosszútávú pénzügyi terv és jövőkép hogy mi az elképzelés a befolyó összegekkel.
Egyetértek, ha elcsúszdázzuk, akkor tökmindegy. Nincs a vezetőségben senki, aki elmondja a mesternek, hogy a következő években az emberek nem fognak több száz eurós csúszda jegyekre költeni?
Csak azért másolom be, mert úgy látom, nincs hurrá-optimizmus..... ENEFI VAGYONKEZELŐ NYRT.TÁJÉKOZTATÓJA a tőkepiacról szóló törvény alapján Az ENEFI Vagyonkezelő Nyrt. („Társaság”) a romániai operáció értesítése alapján tájékoztatja Tisztelt Befektetőit az alábbiakról: A Társaság és romániai kapcsolt vállalkozása, az E-Star Energy Generation S.R.L., mint eladók adásvételi szerződést kötöttek a tulajdonukban álló zilahi telekre vonatkozóan, mindösszesen 1,2 millió euro (ENEFI: 1m Euro + Energy Generation: 200e Euro) vételár ellenében, mely alapján a teljes vételár a mai nappal megfizetésre került a vevő részéről. Előzmény: https://bet.hu/newkibdata/128698654/K%C3%B6zlem%C3%A9ny%20Zilahi%20telek.pdf ENEFI Vagyonkezelő Nyr
Egyébként a jelenlegi helyzetben vissza kellene térni az rfv alapértékeihez. Már nem a magán repülőgépekre, levelező listákra és a céges határidős kamu befektető-lehúzó akciókra gondolok, hanem a fűtés korszerűsítés, energia hatékonyság témákra. Ne adj isten solar irányvonalra... Szép dolog a sípálya és a csúszda, de illene még időben korrigálni, mielőtt ismét csődbe megyünk. 😁🙋♂️
ENEFI - THE BEST