Igen, voltunk sifutni is, nekem is jobban tetszik, szep csendes helyeken jar, nem talalkozni senkivel fent a tavaknal a hegyeken a sipalyak korul. Nem feledem az elso lejton megtett kanyarunkat a sifuto palyan :) Sorban dolt ki az egesz csalad egymasra :) En Snowboardozok, de sieltem elotte. Mindkettot meguntam. Sibol azert valtottam snowboardra mert meguntam az allando le es felt, most a snowboardban unom. Palyarol lemenni szuz hoba veszelyes, tapasztaltam par faronkrol szakadeba ugras utan. Meg fekete palyarol le a volgyben. De a lavina inditas miatt is. Csalad viszont imadja. Par eve fiamat tanitottam boardozni, most lanyomat kell. Az is tiltolizas a palyan fol/le rohangalva. Majd beiratom elotte a Fogarasi sisuliba legalabb a kanyarokat tanulja meg
én napi ingázó vagyok, mert közel lakom a határhoz, 1 órán belül ott vagyok.....vagy ismerősöknél alszom, korábban ott tanultam, vannak még ismerősök.....én már inkább sífutó vagyok, gyönyörű pályáik vannak és az olcsóbb is
Na vegre egy tapasztalt sielo. Nejem nyuz iden sielessel, par evet kihagytunk. Nem tudsz vmi jo szallast jobb aron mint 5napra 200-240ezer? Siberlet is ennyi, na meg a kaja es utazas is a si cucc kolcsonzessel. Nem olcso sport, es utalom a hideget, de be kell adnom a derekam a csalad kedveert
350-en már vevő is van tisztességgel. Én is beálltam még venni, de már invesztor lettem ebben a szarban. re 650. Mindegy jön a tél, majd eplényben lecsúszom... :(
ENEFI - THE BEST