Émász + 8 % 6 hét alatt?
.
A rekorderedmény 10.000 Ft fölé viheti az ÉMÁSZ, a legolcsóbb magyar, és a világon az egyik legolcsóbb áramszolgáltató árfolyamát. És ne feledjük hogy tavaly eredményközlő hónapban, augusztusban közel + 20 %-ot kúszott fel az árfolyam.
.
/Nem hívok föl senkit sem részvényvételre, csupán megosztom véleményem a fórumozókkal. Én rendelkezem ÉMÁSZ részvénnyel./
.
„Jav aslataimról:”
.
A tényeknél, a számoknál maradva: visszakerehetően javaslataim alapján CSAK ! az elmúlt 6 hétben + 12 % -ot az Econeten + 10 %-ot a Pannonplaston és + 6 %-ot az Egisen kereshettél egymás után. Tehát egymás után! Persze én is tévedhetek, mint bárki más, ezért stopp alkalmazása ezúttal is elengedhetetlen.
Így kamatvágást követõen ismét felhívnám a sok felhevült ÉMÁSZ spekuláns figyelmét a 08.10-i beírásomra. Köszönöm szépen, csak ennyit szerettem volna mondani!
Valaki egyébként hiányolta marques fórumos jelenlétét a gyorsjelentések után. Jelentem tőzsdefórumon rendszeresen nyomul, csak ide nem nagyon akar semmit írni :)
Na. LEhet még is csak lesz Émász rally? Már 11.000 nyomatják. Én meg kiraktam 10.420 -on múlt héten.. Márkinak még is igaza volt, csak csúszott a dolog 1,5 hetet? :P
Maximálisan igaz, hogy a brókereknek és az Rt magyar igazgatóinak halvány fingja sincs a részvény árfolyamának jövőbeli alakulásáról. " Az árcentrum németországban van- mivel ott az igazi bennfentes - az árfolyam is csak döntéseiknek következménye. és nem manipuláció vélja, mert ők ezt egyenlőre magasan lesza.ják. Nekik a cégből kivehető pénz a fontos- nem az árfolyam, mivel esze ágában sincs kiszállni!!! " Az árfolyam a niemand-nak fontos.
"Tévedsz!A jövőt tudhatják pl:az Rt. elnökei kik a részvényesekkel nem osztanak meg mindent,és a brókerek is akik rendelkezhetnek bennfentes infókkal.Amit mi tudunk csak egy szelet a tortából.Üdv.." Na, ez így kijelenthetjük hogy nem igaz. Se a brókerek, sa az Rt. igazgatói nem tudnak semmivel többet, ez a valóság
Az alábbi két beírást csak az nem érti, aki nem tudja milyen egy negatív sentimentű piac rekciója egy pozitív eredményre. Annak még mindig bukni kell, hogy tanuljon valamit(ez tőlem, nem az öregtől).
Meg ezt is közölte az öreg: "Re: már csak fél óra és 4 kereskedési nap Elözmény válasz erre 08.08 Ha mesterségesen sikerülne feltornázni az árfolyamot 11.500-ig akkor profitrobbanáskor viszont több mint 50%-os esélyűvé válna egy árfolyam elmozdulás - tapasztalatom szerint lefele. Ezt is Bobolcsai bácsitól tanultam.:o) arp
"Az Émász eredmény meg kedvező lett, de azt hogy a piac hogy reagál erre egy negatív sentimentű piacon senki nem tudja". Tévedés: Bobolcsai bácsi már elmondta ezeket egyszer nekem, és én becsülettel tovább is adtam: " "ha minden szépen sül el - fundamentálisan és technikailag is benne van a 14.000 ft. Nekem egy gondom van: és pedig az időzítés. Nem tetszik az augusztus hónap indulása sentiment oldalról - sem az itthoni sem a kinti piacok tekintetében - márpedig ezek valahol összefüggenek (arp)
Sztem Fibón kívül senki sem mondott semmi rosszat Márkira! Nem értem mi a gondod.
Törölt felhasználó2005. 08. 13. 21:34
Mármint hogy brókercégektől ismert néhány brókernek.
Törölt felhasználó2005. 08. 13. 21:33
Marha jó, amíg marques kézen fogav vezetett benneteket, addig nem volt gond; de ahogy feltűnt nektek, hogy nyilvánvalóan ő akasztotta a legnagyobbat, egyből leírtátok őt. Inkább magatokat kellene okolni, hogy ilyen birkák voltatok, gondolkodás nélkül mentetek utána. Megjegyzem marques rendkívül ravasz stratéga!
Törölt felhasználó2005. 08. 13. 21:33
Nem,csak olyan lehengerlő a stílusa mint egy-két általam ismert brókercégektől,tiszt elet a kívételnek brókernek.
Meg még azt akartam hozzátenni, hogy marques általában jó tippeket ad! Elég csak a tavalyi Elmű tippjét nézni, ha jól emlékszem 17000-nél ajánlotta, és utánna 22000 lett!
Én erre meg azt mondom, nem szabad szerelembe esni egy papírba! Bár nem olvastam a beírásokat, de nincs is szándékomban, már mióta ez megy! A semmi fokozása! Nincs semmi értelme!
Szisztok! Srácok, srácok ne essetek egymásnak az Émász miatt! Én már az elején leírtam, hogy nekem nem tetszenek ezek a beírások! Hogy Émász ennyi meg annyi! Még ha tuti biztos akkor sem! Én év elején 12000-s Molnál 90%-ra vettem, hogy a Mol eléri a 20000-t, ennek érdekében meg is tettem a szükséges lépéseket! Én is beírtam akkor a fórumba, hogy tuti jó lesz! Erre akkor jöttek ilyen olyan beszólások, de nem érdekelt, tudtam, amit tudtam, és ez a lényeg! Nem nyitottam külön topicot, hogy MOL 20000, 1 ÉVEN BELÜL!!!!!!!!! Gondo lkozzon mindenki saját maga, az a legértékesebb, higgy magadban, lépd meg amit gondolsz, és esetleg írd le mit léptél, hogy segíts, ennyi! Erre írok még egy példát, Egis 12500-nál év elején jól nézett ki, tetszett nagyon a papír (itt nem volt célár szerelem), de szinte minden elemző leírta, így én se léptem be, rá egy hétre kitört(+8%/nap), azóta voltam már ebben is! De nem áltam neki az elemzőket okolni! Továbbléptem! Mindig van másik! Jó éjt!
Törölt felhasználó2005. 08. 13. 21:00
Tévedsz!A jövőt tudhatják pl:az Rt. elnökei kik a részvényesekkel nem osztanak meg mindent,és a brókerek is akik rendelkezhetnek bennfentes infókkal.Amit mi tudunk csak egy szelet a tortából.Üdv..
Dugulj már el! Ha valami nem tetszik, nem kell fórumozni! Nehogy már te szabd meg, hogy ki, és miről fórumozzon! Te meg kurvára el akarod adni az émászodat és itt nyomatod a gerinctelen promóciódat! Remélem benne ragadsz jóideig! Rohadtul megérdemelnéd!
Én már annyira unom ezt a marqves dolgot. Nem szólhatna már másról is a fórum? Voltak jó meglátásai, bizos nem hülyegyerek, de itt tévedett. Na bumm. Nekem van Émászom, ha lemegy 10ezer alá eladom, ha felmegy 11ezerig eladom. Senki nem tudja előre a jövőt. A marqves dossziét én már lezártam a magam részéről, mert baromság azon vitázni hogy valaki tudja e a jövőt vagy nem, mert nem tudhatja senki sem.
Crazyhorse: A dícsérettenger helyett kettő dolgot érdemes látni: 1. marques legutolsó bizniszében 12 ezer forintos árfolyamot ígért /11 ezres árfolyam mellett/. 2. marques tuti, kockázatmentes pozíciót ígért. Nagyon röviden: egyik sem volt igaz. Aki elhitte, tapasztalatlan volt.
ami a címben van az már meg volt (vagyis a 8%) ennyit ígért Márki úr, aki telhetetlen az többet kockáztat, mint amit elbír, én nyugodt és kiegyensúlyozott befektetöknek ajánlom a tözsdét, hisztis és tsai inkább menjenek vidámparkba, és vegyenek állampapírt, az ritkán mínuszos. Nekem még meg van az 50%a, de mivel az eddig besöpört levitte a vételi áramat 9500re ezért az adrenalin még igen alacsonyan van(amúgy is jeges a leheletem :).
Törölt felhasználó2005. 08. 13. 09:53
Nem rólam van szó, realizálok általában, mert kisebb haszonnal megelégszem.
profit: már ne is haragudj, de szerintem vegyél vissza egy kicsit a személyeskedésből. A saját kapzsiságodért hogy nem realizálsz profitot és nem használsz stoppot meg csak magadat okolhatod Marquesnek az előrejelzései legalább 80 %ban bejöttek, Másrészt számos kezdő befektetőt megóvott a Gardénia és hasonló cégekbe való pénzberakásba. Nézd meg a Gardénia mostani hatalmas veszteségét . Úgy mint én óvtam a Phylaxiába befektetésbe embereket. Nézd meg a Phyl mostani hatalmas veszteségét. Az Émász eredmény meg kedvező lett, de azt hogy a piac hogy reagál egy negatív sentimentű piacon senki nem tudhatja.
Törölt felhasználó2005. 08. 12. 20:46
Én nem csak miatta vettem, szereek vele játszani. De... sok fiatal, kezdő tőzsdést ilyen szemét, tisztességtelen módon, agresszíven behúzni a csőbe, azt hiszem és remélem az életben háromszorosan megkapja érte, amit megérdemel. Valakine k már régen le kellett volna állítani (moderátor?), mert ez a fórum hírnevét is rombolja. Nem így gondoljátok?
Nagyon örülök, hogy megint az öregre hallgattam és nem hagytam magam a mások által gerjesztett mohóság csaliján fennakadni. A feltételezett 5000 darabos 10800-as entryvel, ma garantált ipraikasza a minuszban. Igaza volt az öregnek a sentiment dumával - (mert ezt tőle hallottam) " Minden esetre gratulálok Márkinak az ő entry pontjához ez több mint 10%, és ha jól látom a forgalmakat, akkor már kiszállt. " Ez most nem lett 12.000 - de kérem itt biztosat mondani előre? Rajtunk kívül álló faktorokra kezességet vállalni? Ez csak azt a személyt minősíti, aki az ilyet elhiszi. Aki viszont tőzsdén ilyet mond, az csak dolgát végzi és a saját jólfelfogott érdekét képviseli. " Ennyi a tanúlság.
ÉMÁSZ: + 8 SZÁZALÉK 6 HÉT ALATT?
.
A rekorderedmény 10.000 Ft fölé viheti az ÉMÁSZ, a legolcsóbb magyar, és a világon az egyik legolcsóbb áramszolgáltató árfolyamát. És ne feledjük hogy tavaly eredményközlő hónapban, augusztusban közel + 20 %-ot kúszott fel az árfolyam.
.
/Nem hívok föl senkit sem részvényvételre, csupán megosztom véleményem a fórumozókkal. Én rendelkezem ÉMÁSZ részvénnyel./
.
„Jav aslataimról:”
.
A tényeknél, a számoknál maradva: visszakerehetően javaslataim alapján CSAK ! az elmúlt 6 hétben + 12 % -ot az Econeten + 10 %-ot a Pannonplaston és + 6 %-ot az Egisen kereshettél egymás után. Tehát egymás után! Persze én is tévedhetek, mint bárki más, ezért stopp alkalmazása ezúttal is elengedhetetlen.