Aszem jovoheten vagy ezen a héten szombaton egy műsorban melyben Elon a műsorvezető lesz szó a dogecoinrol.várható elmozdulás.jah USA ban lesz a műsor.
Tudnék rajta nevetni, ha pont nem ez ellen a mentalitás és irány ellen küzdenék.... Szerencsére a lövészet és a küzdősport is jól megy. Na de Izrael mint követendő példa? Egy mesterséges(báb), militarista ország, amely csak "szívességből" létezhet (és néznek el neki sok mindent)??? WTF??? Legalább tudható és jól látható az elmúlt évek irányvonalának megerősítése, sőt ez is egy visszajelzése volt a modernkori fidess hazaárulási/gyarmattá alakítási törekvéseinek Európa szívében... (keleti orientáció címkével) PS. Mielőtt antiszemita bélyegzővel illetne bárki, elmondom, hogy évekig éltem a VII.kerület közepén, békében, a zsidó negyedben és előre köszöntek nekem az ott élő zsidók tiszteletük jeléül...
Nem kellett sokat várnom 1 figyelmeztetésért. Szeretem a shortos oldalt, hamarabb lehet több pénzt keresni. Most várom vették e a lapot vagy húznak még 1et 19 re.
Ami nem sikerült átsúlyozáskor, az talán most az Aegon-os pletykára sikerül majd. Re-privatizáció... Természetesen Aegon ügyfélként azonnali felmondás (több mint 20 évi kapcsolat után) lesz, ha a deal összejönne :))
Kihagyom a coinokat, mostanában a tőzsdét is egészen addig amíg meg nem kezdi adni magát, majd akkor jövök, de anno beírtam hogy egyelőre pihi. MOL 2130 as maradt, CIG szintén.
ELLI(o)TT KLUB