trump tweet: Congratulations to Boris Johnson on his great WIN! Britain and the United States will now be free to strike a massive new Trade Deal after BREXIT. This deal has the potential to be far bigger and more lucrative than any deal that could be made with the E.U. Celebrate Boris!
Lehet nem megy ki új csúcsra, igazad lehet. De ha igen, akkor ezt a 14 ezres szint behatárolhatja, így egy esetleges sok éves trade esetén lehet afelett a SL. Fundásan az adhat kb. 2-3 éves esésre okot, hogy most indul az igazi BREXIT és még ott van a klímaháború is, ami áldozatokat fog követelni.
én azt gondolom nem megy ki új csúcsra... aztán kiderül, ahogy írni szoktam vala... ;) (piac mondja ki utolsó szót) eleve abszurd a helyzet, az EU most annak örül, h most még közelebb került 1 tag kilépése... (persze ez a választás még nem jelent semmit, pláne, h eközben a skót miniszterelnök is nagyobb támogatást kapott, így jövőre újra szavaznak a UK elszakadásról) 1 biztos, lesz még hír bőven, mindenféle trade-k irányába... :O)
Trumpli bő 1 hete még azt szajkózta, h nem olyan fontos a trade deal, aztán ma jött 1 rossz munkaerőpiaci adat (2 éves csúcs), amit szépen zárójelbe tett egy tweettel... De most komolyan, ha bárki tőzsdés szaki ilyen hatalmi pozícióban lenne, hát nem kihasználna minden lehetőséget egy millárd dolláros spexre a spanoknak?! Sanszos, h én is ott és akkor manipulálnam a piacot, ahol csak lehet... ;) Aztán itt van a legnagyobb húzás, ezzel a 'phase one trade deal' elnevezéssel, zseniális húzás... Kibaszott átlátszó, mégis működik... :0)
ELLI(o)TT KLUB