Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Nem netrol utananeztem es aki szobajohet az egy BB-bankos holgy de 100%-ra nemtudnam megmondani hogy o viszont a facebookon va negy kozos ismerosom vele es rakerdeztem nem nagyon akart valaszolni ugyhogy szerintem o lesz.
ezt mar novemberbe megcsinalhattak volna amit irsz es nem tettek.Nekik az idohuzas a masodik nevuk.Biztosra veszem hogy az elso kgy el fog maradni es a megismetelt lesz hatarozatkepes.De ne legyen igazam.
Lesznek akik együtt szavaznak a nagytulajjal(baráti kezek) és bármit keresztül tudnak vinni. Ami várható: tőkeemelés, név változtatás, új tev.kör, split, apport, és egy új cégstratégia. Kihagytam vmit?:DDD
csak a másodikon lesz vmi érdemleges, mert az elsőn megint nem lesz meg a többség ugyanis az alapszabály változtatást szintén sikeresen leszavazták, csak úgy.........
Ti is tudjatok mire gondolok,hogy huzzak az idot es mar nem sok van hatra kellenek a cikkek. "Azt gondoltuk, hogy vállaljuk a felelősséget és személyes kérésekben döntsön majd az első valóban összehívott közgyűlés, addig nem adjuk át a helyünket számunkra ismeretlen embereknek, akik még egy önéletrajzot sem küldtek magukról, ez ennél nagyobb felelősség." Azert biztos jo erzes volt a 200k reszvenyt kidobni az ismeretlen embernek koszonhetoen.
Nyugi... Ha cikkek jelennek meg, az mindig jó... Nagyon kevesen vagyunk, akik figyeljük ezt a papírt, épp ezért jó, ha írnak róla... Tök mindegy, hogy mit. Ahogy meg lesz tartva az első közgyűlés, minden a helyére kerül...
ja es meg valami "A Costa Concordia esetéből is tudhatjuk, hogy a kapitánynak nem illik a válság idején a hajót és az utasokat magára hagyva távozni." A kapitany utoljara szal ki a hajobol ellenbe na DVG itt elsokent szallt ki a 200k reszvenyevel.Szoval nem kene ilyen hasonlatokat felhozni.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!