Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Ott költi el már előre az EHEP pakkján bezsebelt nyerőt? :D Mondjuk legalább nem rossz helyen lakik, nem a Dankó utcáról szedtek össze valakit Iványitól, hogy megbízzák a jegyzéssel két csavaros kifli fejében. :D
Mondjuk lehet nem is írnak semmit, hiszen Lukács Edina Brigitta a 1138 Budapest Danubius utca 6. 8/2 alól lejegyez mindent, ha kell. Kíváncsi vagyok ő milyen plusz információk birtokában van, vagy hogy találtak rá, hogy ő vállal kötelezettséget a jegyzésre?
Erre azért látok én is kevesebb esélyt, mert ott vétel is indulna. De napon belül ha valaki ráún egy nagyobb pakkra, még benezhet a környékére. Remélem nem lesz ilyen, és más is úgy gondolkodik, mint én, hogy tartja, mert több lehet benne...
Lényegi történésig 1600 ig is lecsoroghat szvsz, de egy-egy vásárló magán partizán akciója 2000 körül is tarthatja. Nagy a közkéz, kis adás-vételek mozgatják jelenleg, nagyobb pakkok tulajdonosait jelenleg nem hiszem hogy érdekli az árfolyam. Gyűjtés sincs, de eladói nyomás sincs. Valaki mondjuk fölös 10 millával akármikor fel-le indíthat egy nagyobb történést addig, míg nem lesz kgy...
Majusba nem lesz itt KGY.Elobb meg kell varni az allam infojat azzal kapcsolatosan mikor lehet majd rendezvenyeket szervezni majd az utan johet a kgy meghivo.KB majusba fog jonni a meghivo sztem es juniusba lesz kgy.De nyilvan kgy elott felfog menni az arfolyam.Erre szamitok.Ha elobb jonne a meghivo mint az allam bejelentese az kicsit furcsa lenne szamomra.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!