Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
szoval meg mindig nem ertelek ha annyira jo lesz most a heten a papir akkor minek irod be ide napi szinten minden oraba hogy jo lesz?Ne meleg csak egyszer?Szoval inkabb neked van mitol tartanod es nem nekem ugy latom.
ez butasag, ne viccelj, ez egy forum nem pedig egy brokerceg, miert baj az h en felfele erzem es ennek hangot adok? kicsit allitsal magadon, amiert ideges vagy azert csak te magad vagy felelos nem mas, egyed
te meg egy kibaszott nagy koporsoszog vagy aki csak ugy megjelent itt a topikba es elkezd dobalozni mindenfele logikatlan celarakkal.Inkabb azt magyarazd el nekem mibol gondoldo hoyg 2700 lesz a heten?Valamivel alatudod tamasztani vagy csak ugy dobalozol ezekkel a szamokkal.
Ez normálisan lezajlott. Mondjuk ehhez nem kellett volna ennyit várni, de kellett valaki, aki a 13.000 re garanciát vállal. Illetve annyi lett az övé. Kívánom a kisasszonynak, hogy 13.000 es árfolyamon tudja őket majd értékesíteni 🙂
Szerintem az előzetes kötelezettségvállaló, az Edina, így ez a határidő rá vonatkozó. Őt tájékoztatták 19-ig, hogy mennyi maradt neki, és mennyi lóvét utaljon.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!