Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Érdekes ez a papír, de nem gondolnám, hogy véletlenszerű ami most történik. A Dvg szarban van, kell a zsozsó pénzre, mivel önkori cég ezért nem várhatjuk el hogy piaci alapon működjön az Ehep eladása. Jó Magyar szokás szerint az értékesebb önkormányzati ingatlanokat sem piaci áron adták-adják el, ugye... Miért várnánk el, hogy egy tőzsdei önkoris céget 10-20e Ft-os áron vegye át egy KF. Ha olyan kapcsolatom lenne, mint neki, aki fillérekért hozzájutott a BC pakkhoz, és a maradékot is megvenném a Dvg-től, én is leverném az árat a picsába. Rosner úr KF ügyvédje, innen is küldöm jókívánságaimat és egyben szólhatna BCs-nek hogy iparkodjon, mert már nem fiatal.. Gondolom tett ajánlatot, de az kevés volt, így nem jött létre a deal, így most KF vette a baltát és elkezdte vágni a fát.. Szerencsétlen Dvg pedig ereszkedik lejjebb, hogy minél kisebbet zakózzon ha dől a fa. Nyilván ez így logikus lenne, de szerintem nem ez a helyzet. Megállapodtak az árban, de az jóval lejjebb volt mint a piaci ár, hogy tiszta legyen ezt nem Otc-n teszik, hanem akár sávosan adogatja neki az önkori. Ugye azt senki sem gondolja, hogy ezt a csodapapírt Marinénik veszik 7-8ezresével ezeken a szinteken?! Persze ezzel akár közkezet is tud bővíteni egyben, mert morzsákat dob a népnek. Nem akarok megmondóember lenni, de tudom mi zajlott anno az Est Médiában, azt is, ami a Kulcsban és higyjétek el ez még mindíg a közjáték része... Remélem nem ez vár az Ehepre..
Biztos, h ki kell szállniuk. Gondolom KF amikor ajánlatot tett a dvg pakkra, akkor megmondta, h ennyit adok és arra ne is számítsanak, h addig bármit is csinál a cégben, amíg a dvg-nek van 1 db papírja is. Gondolom a dvg-nek nem tetszett az ajánlat és azóta szórja ki a piacon magasabb áron. Ezzel vége is lett közöttük a jó viszonynak. KF meg úgy van vele, h akkor ha megindulna egy speka ralli, akkor sem engedi fentebb, h a dvg minél szarabb áron szálljon ki. A dvg az utolsó 100k-nál lesz bajban, amikor KF már csak azért is összehívhat egy kgy-t, h kihígítsa a maradék pakkját, ezzel a dvg-vel nagyon gyorsan el tudja dobatni maradékot.
Szerintem a DVG részéről ez nem becsületbeli kérdés, hanem gazdasági: valamilyen okból nem jött össze a buli KF-cel, nekik meg kell a pénz vagy egyszerűen ki szeretnének szállni vagy az a felsőbb utasítás, hogy ki kell szállni.
Sajnos igazad lesz... A következő dvg jelentés 100k-nál lesz. Akkor KF már valószínűleg 3X-os többségben lesz. DVG meg nem fog kockáztatni, h behígítsa KF egy rendkívüli kgy-n. Ha KF össze is hív egy rkgy-t a DVG nem is fog elmenni, nem mer majd. Kiverte a bizosítokot nagyon sok kisbüfinél. Nem szeretnének ők már a szemünkbe nézni. Szvsz, ha eddig vödörből öntötte a dvg, akkor a következő jelentése után dézsából fogja önteni. Akkor kell majd sok száraz puskapor, hogy rá tudjunk hígítani. Ez csak az én elképzelésem, nem kereskedési tanács....
Na igen ,ez az opi volt annó! 700-800 között mondtam h baj lesz , erre kitiltottak. De most látható ,h hol van az árfolyama. Ettől függetlenül akkor se volt klónom
Szerintem most biztos, hogy nem 2k körül lesz a megállás. Vagy hamarabb fordul (a mai nemzetközi hangulatromlás ha eszkalálódik, akkor ez a kisebb valószínűségű) vagy lejjebb megy. Még egyszer nem lesz ugyanaz a kotta. Azért az kemény, hogy az előző zuhanó hullámban 8k->2k ment le, majd fel, most meg megint 2.6k volt. Szóval míg más papírok mind visszaemelkedték legalább az esés felét (van ami sokkal többet is), addig itt a 6k esés után 0.6k visszaemelkedés van per pill.
Az előző esésben mi nem estünk, csupán annak végén. Nekem úgy tűnt, mintha akkor menekülő papír szerepét töltötte volna be a papír. Bízom benne, hogy általános esésben megint ez lesz!
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!