Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Az a baj hogy mindig jön egy nagytudású bennfentes, aki ilyen időszakokban előadja hogy tudja a tutit és mindenki nyugodjon meg. Érdekes módon a BC pakk felvásárlás előtt nem jöttél hogy “hello, figyeljetek, jön majd egy arc ;)” Nem ma kezdtük, láttunk már sok mindent. Kímélt meg a fórumot ezektől a hülyeségektől. Kereskedd le amit tudsz és örülj a nyerőnek.
Szerintem ezt hagyjuk, h mit csináltunk 10k felett... Akkor minden régi azt hitte, hogy van már valami megállapodás KF és DVG között. Nem repültek egyik nagytól sem sorban az 1k-s pakkok, még a 10k-s sávozásnál is jelentett előre a dvg ha el akart adni 1-2k-t. Ezzel teljesen azt a látszatot keltve, h a nagy pakkra már van megállapodás. Nem szórta ám 10k-nál senki se így a papírokat, mint mostanában. Hidd el a, h mi régiek lennénk a legboldogabbak, ha újra 10k fölé menne, de az elmúlt egy év megmutatta, hogy bárhol bővítünk mindig van lejjebb.
Válaszolok helyette. Most vettem bele és amíg ki nem megy egyértelműen bullos a papír megvan a deal, jön az up. Eladás után ebben ennyi volt nincs deal lehúzás, menekülni kell mielőtt szűk lesz az ajtó :)))
Hol voltam?És amit te és jó pár ember csináltatok 10k felett?Szólt rendesen a hangerő!Akkor annak semmi alapja nem volt csak max a beültetés.Utána meg hatalmas zakóvári és minden felbeszélő hívő már 1000 re várja egy csinos tizedelés után.Ne velem foglalkozzatok,inkább figyeljétek a mozgásokat!
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!