Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Ha piacon adnák folyamatosan, egyre sz.rabbul járnának. Szerintem nem adnak nagyon ezen a szinten. Alig csökkent a darabszám, az egy havi forgalom alapján ha ők adtak volna jellemzően, akkor már joval kisebb darabszámuk lenne.
Szerintem bemegy 2000 ala, nagyon lenyomtak az arat ugy, hogy a dvg meg csak most ment 20 ala. Folyamatosan adni fogja, miutan eladta pedig lesz egy oriasi felpattanas. Ezek honapok is lehetnek. Velemenyek?
Legyen így.....!!!azért ezzel nagy rizikót nem vállaltál.....a kiszállás biztos volt, csak az időpont a kérdés...számomra......!!!szerintem ilyen áron a kicsik is nagyok lettek.....!!!utolsó kgyn 2db 5k feletti pakk volt magánszemély nevén ebből az egyik KF volt.....
Á a kicsik tuti mindenféle egzotikus külföldi számlavezetőkhöz veszik hogy ne legyenek a könyvben és tréfásabb legyen aztán zsupsz előugranak egy rendkívülire.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!