Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Csak azt nem értem, hogy ha KF ajánlata túl alacsony volt (mondjuk egy 10-15k-s árfolyamnál meg is értem) akkor miért nem kezdték el eladni már azokon a szinteken? Persze ekkora mennyiséget nem lehet eladni, de miért most kezdték el? Furcsa.
Ezt azért az ÁSZ-szal előtte ki kell mondatni. Szerintem is megáll már akkor is ha KF 500f-tot kinált db-jáért. Az ÁSZ azt fogja vizsgálni, h a DVG mennyiért tudta volna eladni a 200k részvényét a piacon. Én már most mondom 200 ft-ért sem. Mivel ők nem akarnak tevékenységet belehozni, az értéket eddig KF képviseli, h beapportál értéket. Akkor jöhet a dvg a 180/360 napos átlagárral... Úgy fogja lekaszabolni az egész dunaújvárosi társaságot az ÁSZ meg utánna a gazdasági kollégium, h öröm lesz nézni.
Hát a hűtlen kezelés már itt 2000nél is megáll szerintem... Nem tudom mi a terv, brutál amit eddig is csináltak, itt már nem csak a DVG által bejelentett pakk lett kiszórva.
Bárhogy is alakul, egszer úgyis meg tudjuk. ad1) eladja a dvg KF-nek a pakkját. ad2) Nem adja el, KF még lentebb veri, akkor feljelentést teszek a dvg ellen hűtlen kezelés gyanújával. Nekem már egy ÁSZ feljelentés nem oszt nem szoroz, ha meg van náluk nyomozás és a döntés, akkor csatolt ügyiratokkal mehet is polgári peres eljárás-ra a hűtlen kezelés + kérem egyben a dvg-s tisztségviselők felmentését, h az is haladjon.
Nyugi. A tőzsdén mindenki a hasznot keresi, KF is. Minek fizessen többet, ha kevesebbért is meg tudja szerezni a rv-eket. A lényeg, ha ez megtörténik, akkor kapcsoljunk majd rakéta üzembe. Ennyi. A többi per pillanat totál érdektelen. :-))
Azért rohadtul nem mindegy, hogy 500Ft-on veszed meg a DVG pakkot, vagy 2000-en, ez senkinek sem mindegy. Nyugodj meg. Az alját valószínűleg egy 200.000 db közeli kötésnél fogjuk látni hamarosan... No meg persze az sem mindegy, hogy mekkora áron kell ajánlatot tenni a többi részvényesnek.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!