Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Szerintem lesz megállapodás, vagy volt is, csak az árfolyam volt nagyon magas.. Ez a vírus megoldotta egyrèszt az esèst ,nyilván KF. kicsit rásegít, hogy itt, ezen a szinten vagy 2k alatt nem sokkal lètrejöjjön a deal.. Ez a 2200-as szint pontyó.. Nem vertèk be ez alá, pedig most oda tehetnè, ahova akarja.. Na meglátjuk...
Nem,egész héten eddig nem éri el a 100-at eddig összesen a vett darabom. A napi kispapirnapizónyerő vándorol át ide 10darab ehep-ekké konvertálódni 2200 as felső határral.
Nyugi ha vettünk szerintük eleget 2200 on akkor jöhet az 1000 hátha ott kétszer annyira akarjuk! És a vicc az hogy részemről így is van... moak1 vagyok rendszeres visszaeső a héten már kétszer visszaeső lettem és vettem picit
szép kerek darabszámok mennek 2200-on, kiváncsi vagyok miért pont ez a bűvös árfolyam,ami kell nekik. Én már nem veszek, már túl sok pénzem van ebben a mutyiban.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!