Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Szerintem amikor 5k lesz a 180 napos, akkor fognak érdekes történni... legutóbb KF 5k-n emelt tőkét... KF valamiért 3 hét alatt a 12k-s 180 napost lehúzta 5,5k-ra. Most, h a közelébe ért a 180 napos elég itt tartani 2k-n, nem is mennek az öntések alá. Amúgy ez már csak a dvg-n múlik, h mikor adja meg magát. Szvsz, ha nem adja el hamarosan, akkor Rosner kihígítja. Látják ezt már ők is. És akkor sokkal, de sokkal többet buknak. Ehepben megint nincs saját tőke... dvg-nek meg nem lesz pénze állandóan jegyezni, minden hígításnál. Már erre sem kaptak pénzt a decemberire.
Akkor 200 Milla volt névértéken most 8 millió.Igazan szakmabeliek😂😂😂😂Dilettáns egy társaság.Ma néztem a kereskedést nem akarjak 2000 alá verni vagy csak várnak meg vele?szerinted.En mar csak mozizok ezen.kivarom a véget mert nagyon kivancsi vagyok mi lesz ebbol.
most 8 millió :D érdekes, h akkor névértéken is adta volna. Amúgy is kb. ingyen jutott hozzá az Axioma-INVEST Vagyonkezelőtől, amit később fel is számoltak. Jó ez a Dunaújváros csak a pénzügyekhez nem értenek. A DVG önkormányzati bérleti szerződésekkel foglalkozik főként. Láthatóan nagyon nagy falat a tőzsde nekik. De pl. ha most lemaradnak egy 100-200 milliós deal-ről a hozzá nem értésük miatt, akkor remélem, h a fideszes média szétszedi a várost. Szerintem a fórumos kisbüfik tudnak akkora szelet csapni, h hurrikánt érne oda.
Semmi baj :) amúgy is nosztálgiáztam. Pont azt néztem, h a dvg 2006 óta árulja az ehep pakkját... most, h végre lenne rá vevő nem adja. Érthetetlen ez már számomra... http://ht.jakd.hu/index.php?p=view&id=60350
Jaj hat Neharagudj.Csak jót akartam azért tettem fel.Most,hogy mondtad lehet nem gondoltam at rendesen,Ellenkező esetben en is arra arra gondoltam volna.😔😔😔
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!