Jó reggelt, szia! :)
Az én jelrendszerem alapján nem volt meg a D1-es korrekciós hullám, hiába volt a 180 pipes fel. Viszont így még jobban ki van spanolva a D1, lassan teljesen ki fogy a tér belőle lefelé. Írtam valamelyik nap, hogy talán még egy H4 impulzus benne van, az meg is lett. Most készülődik a következő felfelé irányuló H4 és jó eséllyel ez fogja tudni váltani a napost. Az, hogy mennyi lesz benne, az továbbra is kérdőjel, de hogy egy korrektív H4 180 pipet tudott menni, az valószínűsíti, hogy attól több lehet. Szerintem ha mást nem is, de az 1,213-as nagyfibo szintet visszanézhetjük. Hetesbe simán beleférne, annak sérülése nélkül. Hónapos azért még felfelé áll, ezt sem árt elfelejteni, bár lassan kifuti az is, de ott néhány hónap se ide, se oda. :) Amíg 1,171 környéke el nem esik tartósan, addig akár egy komolyabb fel körrel is kalkulálni kell. Persze tovább gyorsulhat az esés is, a la 2015 eleje. Csak a szignál nálam továbbra is azt mutatja, hogy most más a szitu és a jelenlegi trükkös piacon csodálkoznék, ha az csak úgy megismétlődne, az túl egyszerű lenne. :) Szerintem lesz még ebben egy-két barbatrükk, mielőtt elérjük az 1,1-et. :))
édes-savanyú
Sziasztok!
A sors jóvoltából úgy alakult az életem, hogy egy ideje a családi háztartást, így a konyhát is nekem kell vezetnem…. , s ez így is marad az idők végezetéig…..
A lényeg: Segítsetek főzni!
Olyan recepteket várok Tőletek, amit saját kezűleg el is készítettetek!
Az én mai keverésem: Tárkonyos csirkemell
A csíkokra/kockára vágott kb fél kg filézett csirkemellet 1 db apróra vágott, dinsztelt vöröshagymán pirítom, párolom. Majd megszórom 1 ek szárított/friss morzsolt tárkonnyal, ízlés szerint só, bors. Rá egy ek mustár, egy kis doboz tejföl, egy ek méz, összeforralom, a végén egy ek 6% almaecet. A mustárral, ecettel óvatosan, ne legyen nagyon savanyú. Verzió: a tejfölözés előtt be lehet staubolni 1-3 ek liszttel, s mehet rá 0,5-1 dl víz. Így több és kevésbé folyós lesz a szaftja, nem csorog le a köretről.
Tálalni főtt tésztával, vagy nokedlivel, reszelt sajttal meg lehet szórni.
Jó étvágyat!