Bejelentési kötelezettségnek eleget téve:
02.22-én eladott ecopakkomhoz képest (a korábbi pakk 40%-a) az árfolyam a matgab indikátornak megfelelően mára már elérte a 10%-ot (71->78)...
donpedro!
én equitas. alacsony díjak 0,25% min 500 Ft.per kötés a weben.megbízhatóak már 4-5 éve vagyok ott.
brókerre nincs szükségem erre itt a fórum:)
bachata!
a helyzet az,hogy nekem majdnem mindegy merre indul el.persze jobb lenne ha felfelé,akkor azonnal lenne hasznom is.lefele menet meg vennék bele.a legkiszámíthatatlanabb papír ez,így már nem is fáradozom a megértésén inkább próbálok ezekből a libikókákból hasznot teremteni.
más papíroktól egyelőre távol maradok,mert vagy magasan vannak,vagy nem látni az aljukat.az eco télleg olcsó,de az emelkedés is bizonytalan,de legalább nem kell félni,hogy kirázódok belőle veszteséggel.lefele nem sok a tér,így marad a sávozás.
Sziasztok!
Van szabad 1 milkám, szerintetek érdemes még beszállni vele az ECOba?
De már nem az OTP brókerhez akarok menni. Melyik brókercéghez rohanjak szerződést kötni????
A chartok vételt jeleznek előre, erős vételen a papír...szerintem már más a helyzet mint régebben, pufferek sincsenek. Megjegyzés: a 86-os 1.5milliónyi erősen puffer volt!!!! Egyben kaptak ki 500k-t teljesülés nélkül!!!
Hát ez nem igaz,most nézem, hogy mi van, ha szüttyögés lett volna mint idáig, akkor beszálltam volna 71-72 körül, most gondolkodhatok rajta, hogy mi legyen.
Törölt felhasználó2006. 02. 27. 09:34
én eladtam még egy kicsit 77 en,és maradt 50% cash és 50% eco.
hányszor láttuk már hogy szép indulás után erős visszaesés következett...
én soha nem felejtem el azt a napot mikor másfél millió db vétel tünt el pillanatok alatt.
Törölt felhasználó2006. 02. 27. 09:34
80-on eladjátok?
szerintem lesz tőkeemelés hamarosan,bejön a grid pénz is,csupa jó hír
Econet topik