Az fenti oldal kritikus, vevő semmi. Borítástól nem kell tartani. Optimista kép, ennek ellenére is. De kik pakolnak be? Miért nem engedik feljebb? Fenti szinten ugyanígy lehetne "lökdösődni".
OKÉ, ebben igazad van BP, a háromszög szépen megfigylhető, mint az is érdekes, hogy úgy telitömték az eladói oldal, mint annak idején öreganyám kukoricával a kacsákat.
szvsz egyszerüen csak beszállt kész. pont... vett 100-150kát és kész!Ennyi... aztán hogy akar e még venni, vagy hoz e magával még egy embert...:) én nem toom, lehet ő se
Amugy érdekes ez a elemzés ami blogban van... én multhéten huztam be a háromszögeket de csak részben azok alapján amik alapján a tiszetl kollega... én azt mondom hogy nincs 10-15napja!ugy szükül befele mintha ez lenne a dolga,ma gyönyörüen megfigyelhetővolt 74en hogy ahogy szedték ki ugy tették befele is... még kell neki 1-2nap hogy meginduljon és átvigye a 75öt, de nem 10-15... szvsz... aztán loehet xarakodni a 86-89el... de afölött már van tér! :)
Záro: Remélem nem ronditjuk el itt a záróval az eddig kialakult optimizmust...
Hajrá!
ui:Én sem hiszem hogy ma átvinné a 75öt, de ki tudja... okozott már meglepetéseket ez a papir... De amugy a héten mindenképpen van rá esély hogy elszálljon!
Econet topik