Egy jó meglátása volt az egyik haveromnak:
Elment nappal az axelero mellett és full-ra volt emberekkel és látta, hogy ez így jó, mert milyen szépen megy az internet...
Aztán elment este is a székház előtt, hazament és akkor is gyönyörűen ment az internet...
Kérdés:
Akkor nappal mi a f..szt csinálnak ott annyian?
most nézem...még mindig nem vettétek ki??:)
kicsit riasztó az eladói oldal, de nem tartom, hogy főként puffer lenne. A vevők fogytak el,ezért a felhalmozás. Reggel megsimogattuk a 78-at. Bár gondoltam, hogy az kemény falat, így is lett...de ha a vevői szándék kitartott volna, lazán átvisszük. A BUX emelkedés nekünk nem jó, azóta csillapult a vevői kedv, BUX oldalazás használ az ECONET-nek.Az lesz már baba, ha az index-szel együtt megyünk,ejha....milyen jó lenne már, akár ibizán:)
Az eladói oldal tele pufival, közé bekeveredve a kirázásra váró pesszimista remegőkezűek. Persze őket sem kell sajnálni, mert szép hozammal szállnak ki. Tecnikailag brutál jól néz ki, csak a vevőkre várunk, na és persze egy kis katalizátoros hírekre...:))
Törölt felhasználó2006. 02. 27. 14:15
nagyon szeretném ha keresnénk együtt sok pénz,drukkolok,hogy hamarosan 100 legyen,most talán az uccsó remény,brókerek szerint is gondolkodni való,ez már jó jel
Én sem borítékolnám, mindennek eljön az ideje... Elég, ha csak naponta 1-2Ft-os emelkedést könyvelünk be, és ez egy emelkedő csatornán belül történik...
gog: borítékoljuk a holnapi 80 felettit. Ami szerintem biztos: ha elindul és napvilágosak lesznek az infók is, nem csak a spekis tőke fog benne mozogni, és ez kell nekünk. Akkor lehet majd reálisan 200 felett az árfolyam, ha mondjuk hosszabb távra is vásárolnak belőle a befektetők. A 2 évvel ezelőtti árfolyamot közgyülésig meg kéne simogatni:)
74Ft-os shortosok kapkodhatják magukat, hogy vissza tudják majd venni 76Ft-on:) Ez a mostani 75Ft áttörése rövidesen sikeres lesz... Lehet nem ma, da holnap 80Ft felett leszünk...
Econet topik