beraktunk két oszlopot a nappali és az étkező közé, ezek kaptak kőhatású (persze gipsz) burkolatot
nem nagy dolog kb 80 ezer forint volt de feldobja az összképet
kád
belső ajtók
erkély nem volt
villany 15 éve volt cserélve és eleve túlméretezett szóval jó
ablakokat nem kellett cserélni
ja, és a mennyezet végig gipszkartonozva szigeteléssel
Ablakcsere, belsők vagy bejárati ajtó csere,villanyvezeték, erkély felújítás-lapozás+üvegcsere nem volt?
Szerintem a 2,8 bőven lehetett volna 3-3,5, ha nem szaladgáltál volna utána, hanem kiadod a feladatot a vállalkozónak.
Mi ez a műkőburkolat a nappali oszlopokon, milyen oszlopokon, nem értem?
cirkósítás a 3. emeleten, előszobában padlőfűtés a cirkó víz hasznosítása (eezt nem tudom minek nevezik), fürdő+WC, ablakok+ajtókcseréje+hideg, meleg burkolat csere, falak glettelése, festése..minden
nálunk a földszinten egy fiatal szingli nő vette meg, kiírta júniusban, még mindig iszonyú por kopácsolás betonfúró...teljesen szétszedték a lakást, nem beszélve a lépcsőházi mocsokról, amit nem takaríttat, mert nem kap takarítót
és azt mondják: "ami a szavam, azt fogd meg"
amit elvállalnak, megcsinálják
csodálatosan
a fát megfaragják, minden illeszkedik mindenhez, mint a mesében
mesteremberek
igen, ismerős felújít 53m2-est jelenleg, 5 milkát tervezett, 6,5 körül tart, berendezés nélkül
Iszonyú magas áron megveszed a lerobbant lakást, majd költesz rá egy csomót és még dühönghetsz is a szemét munka miatt állandó készenlétben, hogy az ott élő lakók ne köpködjenek rád a melósok miatt
DUNAHOUSE részvény