naponta kapom DH-s ügynököktől ugyanazt a 4-5 lakást, szinte bombáznak az utóbbi napokban az ajánlataikkal, a leányvállalatánál -Smart Ingatlan-a kirakatban "árzuhanás" feliratok...
Ugyanazokkal a gagyi anyagokkal, saját felújító gárdával"újítják fel" az 1-2 éve még sokkal alacsonyabb áron a normál vevők elől elhappolt lakásokat, majd röhejesen magasan adják tovább full felújítva, újszerűen "konvektorosan", mert az már macerás+drága a gázosok miatt(pontos, megalapozott infó!)
Fejlesztésük közösen van mással, Forest Hill-Pusztakúti úton
de ez így nagyon jó volt
egyrészt megtudtam, mennyit ér szerintük az ingatlan, másrészt már a beszélgetés közben módosított, hogy tényleg többet ér /miután elmondtam, milyen ajánlatokat utasítottam már vissza/ szóval kicsit bohóctörténet is, nem én voltam a bohóc, pedig lehet, annak lettem kinézve:)
nálam kint volt egy ügynöknő, vicces volt, mert úgy hírdette magát, hogy egy rejtvényt megfejtek és akkor kijön ingyen lakásfelmérésre
megfejtettem, kijött, jókat is vihorásztunk, dumáltunk
de: sok titkot is elkotyogott a cégről, amit most megtartok magamnak
venni akartam, mert hiszek egy gyors felpattanásban
de szerintem ez most sok indulóárnak...
ha lemegy, akkor érdemes venni tavasszal pattanni fog, mert tele lesz minden a hú de sok lakás épül és felpezsdült a piac szalagcímekkel
Majd nézz végig tőlük lakashirdetéseket
Sokan hirdetik ugyanazt arrol megismered
Sok lakásuk meglepően hasonló
Főleg a fürdőszoba, konyha design
Frissen felújítva vagy félig felujitva
DUNAHOUSE részvény