Legyen inkább 2025. május, bár az is lehet, hogy soha nem szabad már eladni, ha pedig eladod, akkor vissza kell fizetned az osztalékot is, persze a vészhelyzeti kamattal együtt és még sorolhatnám..... Arra viszont nem sikerült rájönnöm, hogy az elmúlt kétévben nem volt kedved írni, de most egyszerűen már nem bírtad magadba tartani, miért voltál eddig ilyen csendes és miért volt szükséged erre az első beírásodra? Írhattál volna a régi neveddel is, de azt már nem vállaltad be.... érdekes....
A következő két hónapban az összes osztalékrészvénynél elő fog jönni a jelek szerint az a tévhit, hogy osztalékvágás után, szoros testmelegben, éjjel lehetőség szerint a párna alatt kell őrizned a részvényt, holott nem. Magus eladta ma, de mégis kap majd osztalékot. Két lehetőség van: - rosszul értelmezitek a leírást - ő egy Mágus...:)
Gyerekek el kéne már végre engedni a DH osztalékkal kapcsolatos találgatásokat, mivel már vége van, majd jövőre, újra lehet jelentkezni érte. A szavak tartalmát pedig értelmezni kéne és minden szebb és jobb lesz az életben (ha valaki pedig nem biztos valamiben, azok pedig lehetnének sokkal szerényebbek és hallgassanak inkább az öregekre). Minden személyeskedés nélkül szörnyű olvasni, hogy páran milyen szinten is vannak itt, számukra inkább valamelyik állampapírt javasolnám vagy egy bankbetétet. Segíteni pedig csak annak lehet, aki el is fogadja és megérti...kár is tovább szaporítani a szót! ui. Pl. Én reggel a DH osztalékkal a zsebembe, inkább dobtam 830-nál majd vettem belőle 58-nál Deltát, hogy egy kicsit izgalmasabb legyen a mai napon. 😉
Eszméletlen...🤣🤣 Akinek tegnap záráskor volt, az kap osztit! Tegnap is leírtam világosan! Aki ma vesz, az nem kap, aki ma elad és tegnap is megvolt, az kap! A cég közleménye: 2024. május 16. napja az utolsó kereskedési nap a BÉT-en (E-7 munkanap), amikor még 2023. évi
osztalékra jogosító „A” sorozatú törzsrészvénnyel lehet kereskedni. https://www.dunahouse.com/files/ckfinder/files/2024-05-01_DH_Osztalekfizetes_hirdetm%C3%A9ny.pdf
Miután végigolvastam ezt az osztalékkal kapcsolatos káoszt ismét és még mindig, annyit megpróbálok segíteni annak aki elfogadja, hogy ha tegnap vagyis 16.-án úgy feküdtél le aludni hogy a birtokodban volt a részvény, akkor ma vagyis 17.-én mikor felkeltél nyugodtan eladhatod, az osztalékot meg fogod kapni! Hogy biztos e? Igen 100% !!!
DUNAHOUSE részvény