"Osztalékra az a részvényes jogosult, akinek a részvények az osztalék-fizetés fordulónapján (E-5 munkanap, 2024. május 21.) a tulajdonában vannak." Senkinek sem kell osztalék ezek szerint, csak meglovagolták a 700----1050 rallit???
Egyébként azt vki árulja már el nekem, hogy az osztivágás és a tulajdonosi megfeleltetés közötti 2 napban ugyan miért éri meg bárkinek is részvényt eladnia? Hisz úgy esik be a papírja, h még osztit sem kap érte...
Azon mit nem lehet érteni, hogy 21. ig kell megtartani. Aznap van a tulajdonosi megfeleltetés, ha nem tartod meg aznapig, akkor nem kapsz osztalékot. De nyugodtan adjátok el ma aztán várjátok az osztalékot.
21.-én érdemes eladni mivel aznap lesz osztalékvágás. De persze aki hosszú távon gondolkodik és 800 alatt vette, annak valószínűleg érdemes tartani még sokáig. Őszinte leszek, én osztalék miatt vettem egy keveset 800on. Bízom benne hogy pluszba sikerul kedd reggel eladni.
Levagjak az osztit, leesik 800-ra, onnan egy leszurassal lemegy 700-ig, hogy betoltse a 700-780-as rest es utana szepen indulhat vissza lassan, lassan oszti rest tolteni.
Faszságokat te írtad folyamatba az a baj.. Meg itt a legtöbben ..Nem tudom min röhögtél de ha az alapján kereskedsz amit írtál jó nagy szarba lehetsz.. Ránézek az árfolyamra s megállapítom te is képbe vagy úgy általába a tőzsdével..
Figyelj, faszságokat nem olvasok, nem érdekel akárkié meg befolyásoló, röhögtem eleget, meg van több jobb időtöltésem! Lehet minuszolgatni tovább!!!! Gyűjtöm a képeket...............
DUNAHOUSE részvény