Egy nagyon érdekes táblázatra bukkantunk, amelyet Ferdinand Dudenhöffer, a Duisburg-Essen Egyetem professzora készített. A táblázatból többek között kiderül, hogy hatalmas különbségek vannak az Opel egyes gyáraiban a
Ok, leírom harmadszorra is. Ők olyan fizetést adnak a dolgozóiknak, amiből azok nem hónapról hónapra élnek. Ahogy látom még vagy 100-szor le kell írnom. :)
Tudom mi lesz a kérdésed, ezért a válasz előre: nem miből, hanem kifizetik. Aki nem tudja kifizetni, az tönkremegy, de inkább bele sem vág. Ezért van vásárlóerő. Ok?
Nem :) azt kérdeztem, ha szerinted svájcnál a vagyonfelhalmozás volt a kulcs, hogyan magyarázod a németeket és finneket, akiket a kolléga hozott példának? Erre jött töled válasz helyett 5 hsz dráma. Mint mindig. De nem baj, mint mondtam volt, sok minden elfér a neten, egy kis hiszti nem oszt nem szoroz:)
Aha. Akkor neked fingod sincs, hogy kik a tulajdoosai a svájci hozzáadott értékeknek. :)
Ezt kérdezem én is, mivel ezt írom már pár órája, hogy ha kiveszed Svájcot, a többi országban akkor is normálisan keresnek az emberek. :)
a németek a mérhetetlen nyomorból törtek ki leginkább azért, mert képesek voltak csúcstechnikát létrehozni miközben olyan bűntudatot plántáltak beléjük, hogy az hihetetlen
az én rokonaim a 60-as évek végén kibucokba mentek nyári táborba, hogy vezekeljenek
ennyi arról, hogy milyen egyszerű volt a nulláról felépíteni a német ipart, miközben egy csomó stratégiai technikát nem használhattak ugyebár
Egyszerü kérdés lett feltéve neked. nevetséges max te vagy, ahogy válasz helyett cirkuszolsz...lövésem sincs mi a neurózisod, de nem is érdekel különösebben. Akárhányszor kérdezek valamit töled, ideges hiszti van, válasz nincs. Nem bírod, ha visszakérdeznek. Mi vagy te, valami torna tanár? :)
porsche osztrák
mindegy
porig bombázták, szétszedték, jóvátételt fizetett
de tényleg hagyjuk
a lényeg, hogy szegény magyarországot kizsákmányolják a csúnya imperialisták ennyike
Döbbenetes különbség van egy német és egy magyar Opel-dolgozó bére között
Ugrás a cikkhez