10:51 van igaz 🤪Itt nálunk csak 09:51 .Kísérleti üzemben van a részvény .Kíváncsi vagyok a végén milyen árban fog mozogni . Egyelőre itt normálisan eligazodni nem lehet .
Ez is igaz, ott még a cég sem tudja állítólag, hogy miért szárnyal a részvény. De az USA értékpapírpiaca valóban mozgalmas, ott másodpercek alatt milliókat lehet keresni vagy veszíteni.
Tökéletesen igazad van. Lehet hogy vkinek a tulajok adtak játszós pénzt hogy legyen feldolgozva egy kicsit? Nem tudom. Viszont fura, hogy amire a nemzet gázszerelője ráteszi a kezét, azoknak 1-1 időszak volt amikor szárnyaltak. Emlékeztek az opus volt ilyen anno, ahol simán lehetett triplázgatni. Mondjuk most már semmi... Nem tudom hogy itt lesz e hullám amit érdemes meglovagolni. A jelentésből kiderült a lényeg, így tudunk előre gondolkodni. De ha a számokat nézem, akkor is most a reális érték felett vagyunk vmennyivel. Továbbá ez a tény ugye hogy rátette a kezét az állam, így nem tudom mire lehet számítani. Most esett ahogy mondtam tegnap, tartom ami van, de 80 körül vennék max legközelebb, de azt is játszós pénzel csak.
DMKER