Senki nem fog menekülni szerintem. Feltornázták az árat ennyire. Ahogy 40 körül felment 60 majd 80-ra. Most felmegy és 120 alá nem is nagyon tippelem. Nem ilyednek meg ilyen apróságoktól szerintem. Mondjuk én szerintem kiszórom ami van, mer így nekem már nem oké.
Ahova az OPUS betette a lábát, azt mind nézzétek csak meg hogy áll, egyedül 4IG fest jól közülük, többi gatya, bár ezt nem vásárolták fel, de nem tudni mit hoz a jövő
Annyira látni a forgalmon, ahogy realizálják vele a napi 10-20 %-os árfolyamnyereséget. De kis tételben játszadozni lehet, ámbár jómagam 1-2 millió alatt nem kezdek vacakolni, mert a költségek elviszik a nyereséget. Azonban lehet, hogy valamelyik nap ide is beugrom kaparó-sorsjegyezni.
Kiszórtam már egy jóideje nagy poluszban egy részét. Gondoltam ha tartok belőle még pár 1000 darabot nem lehet nagy baj. Amint felmegy 300-ra kiöntöm az egészet, de már most is ver a víz. Ez vicc ami megy ezzel a papírral.
Hűha! Egy-két millióval miket nem lehet csinálni ilyen papírnál! :) Oszt majd a végén lesz ébredés. Kiváncsi vagyok, aki 40 %-kal olcsóbban megvette, az el tudja-e adni ennyiért. :)
Végez igen, azzal nincs is semmi gond. A standard kategóriában sokkal több csibész semmit nem csináló speka cég van. De ettől még nem éri a 3,5X ösét mint amennyiért októberben més IPO-t akartak...
DMKER