régebben vettem, 52-től 74.ig tudtam adni most nincs alja, pedig valószínű minuszban adják hacsak nem bennfentesek adják, akiknek mit tudom én, hogy került papír a birtokukba
A papír tulajdonosa a vagyonkezelő. Magyarán nem fogják tudni elkobozni, végrehajtás alá tenni stb. Bizalmi alapon meg hátha visszakerül az eredeti tulajhoz, vagy az értéke.. Néha ki kell szállni és visszakeresni máshol. Szerintem 4igbe nagy dolog történik. Néztem ezt is vásárlásra, de minél jobban nézem annál jobban ellene szól minden. Véleményem szerint.
Igazad lehet , de a két céget nem lehet összehasonlítani azért, talán itt pörög a biznisz csinálnak valamit, set-ben meg csak a trükközés. Miért jó saját rv-met átadni saját családtagomnak hogy aztán még bukjak is az értéken. Közkéz kevés, nincs már aki eladja. Én sem adom el. De nincs aki vegye mert a mészi trükközés visszafogja a vételi kedvet. Most akkor mi van :D
ROE 9,7% volt tavaly, az elég beszédes. Ez a 2021-es év, idén gyengébb lesz várhatóan. (16% alatt rossz befektetés)Persze még frissek a tőzsdén, de már régi cég.
Megvan a 3 millió is, valakinek elment, de kinek :D : 2021. április 6. DM-KER Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 2310 Szigetszentmiklós, Csepeli út 22., cégjegyzékszám: 13-10-041955, a továbbiakban „Társaság”, „DM-KER Nyrt.”) az alábbiakról tájékoztatja a tisztelt Befektetőket:Bátor Ferenc, az Igazgatóság elnöke bejelentette, hogy 2021. április 1. napján 3.000.000 darab DM-KER Nyrt. törzsrészvényt ruházott át tőzsdén kívüli forgalomban, bizalmi vagyonkezelői ügylet keretében 100 Ft/darab, összesen 300.000.000 Ft áron vagyonrendelés jogcímén. Ennek következtében Bátor Ferenc szavazati jogot biztosító DM-KER Nyrt törzsrészvényeinek száma 26.500.000 darabról 23.500.000 darabra, szavazati jogának aránya – a 20% küszöbérték átlépésével – 20,99%-ról 18,62%-ra csökkent.
2021.01.25Bátor Ferenc,
az Igazgatóság elnöke bejelentette, hogy 2021. január 20-án 14.000.000
darab DM-KER Nyrt. törzsrészvényt ruházott át bizalmi vagyonkezelői
szerződés keretében, vagyonrendelés jogcímén a BF Trustee Korlátolt
Felelősségű Társaság részére. Ennek következtében Bátor Ferenc szavazati
jogot biztosító DM-KER Nyrt törzsrészvényeinek száma 40.500.000
darabról 26.500.000 darabra, szavazati jogának aránya – a 30% és 25%
küszöbérték átlépésével – 32,08%-ról 20,99%-ra csökkent. A BF Trustee
Kft. az Európai Parlament és a Tanács 596/2014 EU Rendelete (MAR)
alapján Bátor Ferenccel mint vezetői feladatokat ellátó személlyel
szoros kapcsolatban álló jogi személynek minősül, mivel családi
vagyonkezelésére jött létre és gazdasági érdekeik megegyeznek. A BF
Trustee Kft. ügyvezetését Bátor Ferencné, a Társaság Igazgatóságának
tagja, Bátor Ferenc édesanyja látja el, dr. Sükösd Tamás, a Társaság
Felügyelőbizottságának tagja pedig a BF Trustee Kft. tagja, melyre
tekintettel a BF Trustee Kft. Bátor Ferencnével és dr. Sükösd Tamással
is szoros kapcsolatban áll a MAR alapján. Fenti ügyletet Bátor Ferenc, a
Társaság Igazgatóságának elnöke vezetői ügyleteként is bejelentette,
ugyancsak bejelentést tett a BF Trustee Kft., mint a fentiek szerint
Bátor Ferenccel, Bátor Ferencnével és dr. Sükösd Tamással szoros
kapcsolatban álló jogi személy. A bejelentések szerint a vagyonrendelés
jogcímű, 2021. január 20-i elidegenítés illetve szerzés keretében
14.000.000 darab DM-KER Nyrt. törzsrészvény átruházására került sor 64
Ft/darab, összesen 896.000.000.- Ft áron, kereskedési helyszínen kívül. A
BF Trustee Kft. bejelentette, hogy szavazati jogot biztosító DM-KER
Nyrt. törzsrészvényei száma az ügyletet megelőző – a 2020. december 11-i
vagyonrendelés szerinti - 6.000.000 darabról 20.000.000 darabra,
szavazati aránya – az 5%,10% és 15% küszöbérték átlépésével – 4,75%-ról
15,84%-ra nőtt.
Ki a z a Bátor Marianna, rokona esetleg Bátor Ferencnek :D Bátor Ferenc, az Igazgatóság elnöke bejelentette, hogy 2022. június 13-án 4.620.000 darab DM-KER Nyrt. törzsrészvényt ruházott át vagyonrendelés jogcímén a BF Trustee Korlátolt Felelősségű Társaság
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tárolt Cégkivonat BF Trustee Kft. Cégjegyzékszám 19-09-521485
Adószám
28809245-1-19
Székhely 8220 Balatonalmádi, Török Bálint utca 9.
13.
A vezető tisztségviselő(k), a képviseletre jogosult(ak) adatai
DMKER