azért ha elolvasod a bejelentést, láthatod, hogy ki volt az eladó és ki a vevő, és azt is láthatod, hogy nem kisbüfiket tömtek ki, mint sok más kispapír esetén.
39 Ft-on volt céges eladás. Ez csak azért nem esik, mert nincsen forgalom. Egy rossz hír és keskeny lesz a kijárat a papírból. Amíg nem indul a prémium, addig kicsibe semmit nem lehet várni.
Miért kéne hagynom hogy csak a negatív kritika érvényesüljön? Amit leírtam mind igaz, észérvek alpján írtam. Cáfollj! Pl piaci alapú a cég - igen, a környezetemben vannak gazdák akik már a ezer éve a dmkertöl vettek traktort igen , mi ebben a nem valóság, jönnek az agrár lovék igen, most nyertek a környezetemben 275 milliót agrárfejlesztésre pl. Igen lehet traktort fognak venni belőle - lehet azt is. A dmker több lábon álló cég igen. Minden esett a tőzsdén igen , hogy lehet ez ebben a világgazdasági helyzetben - szinte hihetetlen 😂 Ha van papírom nyilván nem lefelé várom , nyilván kiállok a cég mellett . Mekkora felfedezést tettél most lebuktam van papírom ú 😂
Azért az tisztán látszik hogy nem kevés részvényt táraztál be, nem gyengén haza próbálsz beszélni. Semmi értelme szerintem, mindenki látja mi folyik itt. Semmi bajom nincs azzal ha ész érvekkel tudunk vitázni, sőt, szeretem. Viszont ez részedről már inkább a "kapaszkodok még valamibe" kategória. Az hogy egyszer majd talán hol lesz, az elég kevés. Ha visszaolvasod a saját, és pár ember kommentjét, aszerint már kb 300-on kéne hogy legyünk :D Legyünk pozitívak, hosszú távon jó papír lehet, viszont a magyar tőzsdepiac egy kritikán aluli hulladék, játszótéren jó, pénzt keresni aligha. Egy drága játszótér... Én sok reményt fűztem a papírhoz, és lehet lenne az a szint ahol veszek, de ebben a háborús, inflációs fos helyzetben szerintem vannak sokkal komolyabb papírok amin lehet szépen keresni.
Hát nem tudom ,nálunk már 10 éve DMKER-es traktorokat vettek a gazdák, nem lehet összehasonlítani a kettőt. A mezőgazdaságot fejleszteni akarják, még jobban gépesíteni, a gazdák kapják a lóvét és lehet traktrot is vesznek, nem biztos hogy a dmker-nél de lehet. Az opusszal nem lehet összehasonlítani szerintem.
Most indul az agrárlové, euval megállapodtunk 4000 milliárd jön az agráriumba, szvsz a dmker duplázza a bevételét, nemtudom ezek után lesz-e 30, elötte lehet még 🤣
Nincsen eladó és vevő sem, megállt a kereskedés hetek óta. 39 Ft-on adott el Bátor Ferenc az igazgatóság elnöke 4.620.000 db-ot. Ennél többet mostanában nem fog érni. Egy rossz jelentés és örül aki 30 fölött megszabadul tőle. Véleményem szerint!
Mészáros sztorinál kellett volna kiszállni. Pszichológia, szerintem senkinek nem kell bemutatni. Az összes kuka lett miután rallizott egyet. Ezért is írtam hogy vicces lesz a 30ft-os árfolyam, és szépen megyünk felé. Ez ennyit tudott, annak ellenére hogy teljesen jó cég szerintem. A számok jók, a háborút meg covidot ők is elkapták, de ki nem. Ha tudnám előre hogy a covid végleg lecseng, a háború véget ér, kezdődne ezerrel az építkezés újra, és a térségben simán kivennék a részüket, bőven 300-350ft feletti árfolyam mellett, ha nem több... Viszont a covid még a levegőben van egy kicsit, a háború és az oroszországi szankciók napról napra változnak, mindenki várj ahogy mi van, mi lesz. Ez így nem egy olyan papír, amire azt mondom hogy beleugrok, mert egyszer lesz valami. Likviditás habokba, pont olyan iparban van ahol most gáz van stb. Szerintem simán benézünk 30 alá. Hogy ki e vonul nem tudom, a felvásárlás meg szerintem nem fog megtörténni.
DMKER