Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
És mindig derüvel és jó humorral viselte az esést! Szegény pont a legalján adta el, talán napokkal a megindulás előtt. Én nem hiszem hogy épp ésszel kibírta azt amit azután látott.
15000 68,4 69 205 4400 68,2 69,2 1124 20208 68 69,4 8010 9000 67,8 69,6 9600 12896 67,6 69,8 6649 ez manuálisan tetű lassan megy, közben többször is változhatott volna,
Volt egy Gpeti Opusban Sokáig várt várt várt….. Eldobta…… Azóta 100-647 ment….. Hasonlat volt csak, mert a 2 céget össze sem lehet hasonlitani Fundàsan! De mutyisztánban bármi lehet! Most nagyon elindult a lebeszélés is….
Hát azért áll mert teljesen érdektelen ez a papír!! Semmi hír régóta, szerintem tevékenység sincs benne, (tényleg visz mindent innen 4ig!!) Jó, tavaly a spekák felhúzták ,de annak már nagy részét vissza is adta!! Rengeteg volt belőle, de január óta kétharmadát kidobtam. A maradékkal már megvárom hogy mi történik ,de lassan elolvad az a kevés kis plusszom is ami még van benne 😠 Persze ha mérgemben eldobnám, rögtön felhúznák 75-80-ig 😃
Valójában szavam nem lehet, mert már lassan 5M a kereskedett volumen. Jó lesz ez. Fingers crossed, hisz őszre összeáll a mester terv. Vagy jövő têlre. Adok egy kêk nêma 🔊-t annak aki megmondja, miért állunk hetek óta? Erőt gyűjt, olvastam, kêltem. Pênzt gyűjtenek SRV-re? Az van.. A jenki náci ês a kormányos londínere - jászai - már "mindentis" felosztották volna? Kizárt.. Szabad a gazda! Jó étvágyat.
Acêlos forgalom, nem êpp örülő másik Felem. Viszont öröm, h. itt hamarosan talán 2M Ft felett lesz a forgalom. Ilyen egy jól prosperáló cêg.. bocs tévedtem anno, nem ilyen Telkón viszont nő a plusz, ott már 2mrd feletti van a forgalom. Szóval olyan egy jó cég, mégha off is! De majd itt is egyszer. Valamikor.. Mondjuk 2027-re lehet jó lesz, vagy 28-ra.🙂 Addig, ha hamarabb kiolvad ez a befektetésünk (~82Ft+) az már hab a tormán😅
Wyzard nem oszt meg híreket, cikkeket, amiknek jellemzően sajnos semmi köze a Deltához, mert bár megtehetné, de teljesen feleslegesnek tartja. Viszont ő az egyike azoknak, akik a bet.hu-n közzétett információkat szinte azonnal belinkeli ide elsőként, hogy akinek nincs ott regisztrációja és nem nézegeti percenként az oldalt, az is értesüljön róla.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.